| raducu7890 a întrebat:

as vrea sa-mi rootez galaxy mini-ul.Dar mi-am stricat deja 3 telefoane din cauza ca am incercat sa pun softuri.Cum pot sa mi-l rootez fara niciun risc? Funnda...

Răspuns Câştigător
| domandaniel a răspuns:

E foarte simplu să rootezi un smartphone, cred că e cel mai ușor lucru de făcut.Nu ai niciun risc, eu l-am rootat pe al meu de multe ori, că am încercat soft-uri gen CyanogenMod și am revenit la stock, și după l-am rootat iar.

E simplu, caută pe Google How to root Galaxy Mini, o să te pună să descarci un fișier update.zip sau root.zip.
Îl copiezi pe cardul SD normal, nu în foldere.
Stingi telefonul, intri în modul recovery apăsând următoarele butoane:
Volume Down+Home+Power în același timp. Când apare sigla cu Samsung dai drumul butonului Power, dar continui să apeși celelalte 2 butoane.
Și ai intrat în modul recovery.
Acum vei naviga folosind butoanele Volume up/down și ca să selectezi Home.
Cauți Install update from sd card, sau s-ar putea să îți apară install update.zip
Cauți fișierul descărcat îl selectezi, apeși Yes, te uiti să vezi dacă s-a instalat cu succes, iar dacă dă failed/abort nu te speria nu are nimic.
Dacă totul e cu succes, dăi reboot și ți se va aprinde telefonul.
E posibil să stea mai mult prima oară în boot animation(animația de început)
După ce se aprinde uită-te la aplicații și vezi dacă ai SuperUser. Dacă îl ai, înseamnă că l-ai rootat cu succes!

Fundă?

1 răspuns:
| downdl a răspuns (pentru domandaniel):

Cand dau sa instalez din recovery mode imi zice: E:Error in /tmp/sideload/package.zip (Status 7) Installation aborted ai idee despre ce e vorba?