| RawGrey a întrebat:

Ce parere aveti despre aceasta firma Myiria? Ati mai cumparat de la ei calculatoare, sunt bune? Dau funda+vot.
http://www.altex.ro/......40-fre-dos

Răspuns Câştigător
| IulianP a răspuns:

Myria este brandul propriu ALTEX.
Nu iti recomand sa dai atatia bani pe sistemul ala. De obicei sistemele Myria au surse foarte slabe si nu va tine un eventual upgrade la o pplaca video mai puternica.
In plus acel sistem este foarte dezechilibrat deoarece are un procesor quad-core puternic dar placa video este destul de slaba pentru gaming.
In banii aia iti faci un sistem pe componente mult mia performant. Te pot ajuta cu o configuratie daca raspunzi la intrebarile astea:
1. Ce buget ai?
2. Cand vrei sa-l cumperi?
3. Presupun ca il vrei pentru gaming!?
4. Ce monitor ai?

5 răspunsuri:
| Me2 a răspuns:

Nu stiu de ce oamenii vor pc dea gata, au surse proaste, carcase de slaba calitate, pun 100 gb ram si o rabla de placa video,degeaba ai un quad core Intel,daca ai o panarama de placa video, in jocuri iti trebuie un procesor ok si o placa video cat mai buna, raspunde la intrebariile care ti le-a pus IulianP si apoi te ajutam, pana atunci n-are rost, pentru ca daca pune mo placa video prea performanta si joci la 1280x1080 va fi overkill

| Me2 a răspuns:

Scuze m-am grabit, 1280x1024 nu 1080

| RawGrey explică (pentru IulianP):

Bugetul este de 30 de milioane. as vrea sa-l cumpar prin decembrie, da pentru gaming si am un monitor horizon ( am dat 11 mil pe el acum 4 ani ) cu rezolutie 1440x900

| IulianP a răspuns (pentru RawGrey):

Pana in decembrie se schimba multe. Nu are rost sa vorbim acum.

| RawGrey explică (pentru IulianP):

Multumesc de raspuns. Am ales sa-mi cumpar un laptop nu neaparat pentru gaming dar sa mearga decent jocurile pe el.