Pana in 450 ron nu prea se numesc smarth phone.Ca sa ajut iti recomand sa mai strangi vreo 30 lei si iti iei de pe okazii galaxy mini sigilat.Este perfect penfru oricine.Android 2.3 touch senzitiv procesor bun. Sute de mii de aplicatii in googleplay.Camera de 3. 1mpx face poze foarte clare.Este un Samsung din familia galaxy totusi, daca nu ma insel cel mai vandut smartphone cand a aparut si foarte vandut si azi.
Stiu si eu, am luat cu 400 lei un Samsung Galaxy S Plus si sunt foarte multumit de el, are tot ce am eu nevoie, eu ti-l recomand
LOL un Iphone este in jur de 30 de milioane(3000lei)...poti lua Iphone la pretul acela la abonament la Orange sau cosmote
Galaxy s plus la 400? ce ai baut?
nici s-ul simplu nu-l gasesti sub 600 la mana a doua.
Mai asteapta vreo 10 ani sa scada pretul la 400 lei si atunci ti-l iei pana atunci uita-te pe net cum arata ca nici gasesti iphone3g nici mcar second hand
Eu l-am luat din Darmanesti, Judetul Bacau de la un magazin Orange, si nu glumesc
Galaxy S Plus cu 400 de lei? :O...pe ce abonament? eu am luat Ace Plus cu 900 de lei
Sincer nu cred ca gasesti.Un iphone e in jur de 2700 lei daca nu chiar mai mult.Si te-as sfatui sa nu iti iei touch-screen, caci si eu am si nu sunt deloc multumita de el.De ce nu iti iei un telefon cu tastatura completa? E si mai ieftin si iti mai raman banuti si are o prietena de aproape 3 ani si e foarte bun.
Eu sunt din Moinesti, nu-i departe
mna, cunosc piata destul de bine si mi se pare fff mic pretul.dar daca tu zici ca-i s+ original, sa-l pastrezi cu placere
si ca sa raspund la intrebare, lasa fitele cu iphone-urile ca-s prea scumpe pentru ce ofera si asculta ce spune @CapDeCiuperca si ia un Galaxy mini sau fit ca-s bune.
deeyuhd întreabă: