| BlEetT a întrebat:

Buna TPU
Daca am netu pe calculator se poate sa il folosesc si pe telefon?
Daca se poate va rog sa imi ziceti cum se face si ce trebuie sa fac!
Cine imi zice primeste funda!
O zi buna!

5 răspunsuri:
| TheGeor19 a răspuns:

NU ai cum sa folosesti netu de pe pc si pe telefon! Daca vrei net pe telefon alege o optiune care pe langa minute sa aiba si net sau puneti optiune separat doar cu net.
Sper ca te-am ajutat!big grin

| Zartbitter a răspuns:

Spune-ne ce telefon ai, pentru că situația diferă. De asemenea, spune-ne dacă ai un router wireless în casă, sau ce fel de internet ai pe PC.

| BlEetT explică (pentru Zartbitter):

Am un telefon LG gt405 si un Nokia clasic
router wireless nu stiu ce este!
internetul este prin modem de la click net!

| robertpaul a răspuns (pentru BlEetT):

Nu cred ca ai cum.Router wireless este conexiunea fara fir(wifi),adica daca modemul tau ar fi wireless si telefonul tau ar avea wifi(wireless), ai putea conecta telefonul la intenet, fara a mai folosi cablu.Telefoanele tale nu au wifi. Doar sa-ti iei un abonament mobil pentru net.E destul de ieftin daca te preocupa acest lucru.Si poti sa-l folosesti oriunde in oras.

| Zartbitter a răspuns (pentru BlEetT):

Cu aceste telefoane nu te poți conecta la internetul pe care-l folosești și pentru PC.
Poți în schimb să-ți iei cel mai mic „pachet de date" de la operatorul tău (Orange, Vodafone, Cosmote etc.) și să-ți explice ei ce și cum. Totuși, sunt niște telefoane destul de rudimentare în ale internetului și nu cred că are rost să te abonezi.

Un router wireless este un dispozitiv (la fel ca cel de la clicknet pe care-l ai) dar care permite conexiunea la internet fără cabluri, pentru dispozitivele compatibile. Telefoanele moderne și laptopurile au această funcție încorporată. Dacă dispozitivul de la Clicknet (cel cu beculețe la care ai conectat cablul de internet) are o antenă (ceva care seamănă cu un creion/pix) atunci e un router wireless (uite un exemplu: http://forum.softpedia.com/uploads2/6b/anunturi_image_36580.jpg).
Asta înseamnă că, dacă pe viitor îți iei un telefon nou care are funcția WLAN (sau Wi-Fi), te vei putea conecta la internet de acasă, cât ești în zona routerului.