Uff deci pana la urma trebuie sa asteptam pana maine :* :*
Da.e naspa.
Nici pe tumblr nu poti intra! sunt obsedata cu site.ul asta
Poti intra numai pe site.uri romanesti, cred ca e o fatala conectiune.
Ce sa faci, se mai intampla.E naspa..stiu
Foarte.
Eu sunt obsedata de ask si youtube cand iti merge sa nu uiti noteaza undeva sa-mi dai link-ul de la tumblr sa-ti dau un follow Eu voiam neaparat sa intru pe facebook ca i-am lasat mesaj unui politist sexy, voiam sa vad daca a raspuns l-as suna dar mi-e cam rusine (si daaaa il plac )
IoOOiii si eu la feeel
abia am gasit un site unde sa ascult muzica...asta-i viata ))
de obicei pe tumblr dau reblog la chestii depresive, amuzante d'astea T.T las ca vezi tu
Si eu, trebuie sa imi fac tema la mate, si imi trebuia tema ca mie cam lene sa mi.o fac acuma )
astept pana la miezu noptii, doamne ajuta!
Au avut problme mari cu serverul dar s-au rezolvat rapid...o sa se mai intample asa stai linistit.
Maine? dar trebuia neaparat sa citesc un mesaj important ce fac pana maine? uff
Şi eu trebuie să mă duc mâine să mă tund şi urma să stabilesc unde mă văd cu o persoană căreia nu-i am numărul ci doar facebook-ul.Şi trebuia să-mi fac tema la franceză după nişte poze făcute exerciţiilor de pe carte. (nu am acea carte). Profa o să spună că mi-a fost lene să-mi scriu.La naiba! )
Si eu am aceeasi problema dar nu stiu de ce nu merge. Eu cand dau pe facebook scrie " Eroare de conexiune SSL " , iar cand dau pe youtube nu apare nimic...
Si eu am aceeasi problema...am incercat 4 browsere si nu merge cu niciunul...nu stiu ce sa-i mai fac
Si eu am aceeasi problema cu Facebook, Yahoo, Youtube. Dar cred ca isi revine pana maine sau cel putin asa sper .
La mine de o ora...
Da,întradevăr.Cred că eu am exagerat.De o oră cred că e.
Da cam de o ora :-
Probabil din cauza vremei... sau poate pentru ca erau prea multi utilizatori la momentul acela conectati.
Nici la mine nu functioneaza youtube, facebook, yahoo, email. da, tot de la Romtelecom am net. cand avem nevoie de net chiar at se intampla sa fie o defectiune de la ei. dar adevarul e ca si noi suntem delasatori in loc sa o facem tema cand este net, lasam pe mai tarziu, asta insemnand 2, 4, 6 ore. si cand te hotarasti sa-ti scrii, ghinion, nu functioneaza
Andreea1566 întreabă:
Aℓex întreabă:
LoveToSmile întreabă:
anonim_4396 întreabă: