anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

de ce nu pot intra pe facebook sau pe youtube? imi spue "aceasta pagina web nu este disponibila" cel mai rapid raspuns Funda happy!

Răspuns Câştigător
| BiancaMadas123 a răspuns:

Nici mie nu imi merge.Stai linistita :*

25 răspunsuri:
| Daydream a răspuns:

Probleme cu severul, isi revine pana maine clar happy

| Daydream a răspuns:

Momentan n-ai ce-i face

| User26 a răspuns:

Aceeasi problema e si cu yahoo mailbig grin

| xNuiiDeTiinex a răspuns:

Si eu am aceeasi problema sad dar nu stiu de ce nu merge. Eu cand dau pe facebook scrie " Eroare de conexiune SSL " straight face, iar cand dau pe youtube nu apare nimic...

| Thetysianul a răspuns:

Şi la mine e aceiaşi problemă.De cam 2 ore, nu?

| dydydeea a răspuns (pentru Thetysianul):

La mine de o ora...

| Thetysianul a răspuns (pentru dydydeea):

Da,întradevăr.Cred că eu am exagerat.De o oră cred că e.

| Watermelon99 a răspuns (pentru Daydream):

Maine? dar trebuia neaparat sa citesc un mesaj important crying ce fac pana maine? uff sad

| Watermelon99 a răspuns (pentru Thetysianul):

Da cam de o ora straight face :-

| DennDeny a răspuns:

Si eu am aceeasi problema cu Facebook, Yahoo, Youtube. Dar cred ca isi revine pana maine sau cel putin asa sper laughing.

| NurseNico a răspuns:

Nici la mine nu functioneaza...e, probabil, o eroare a modulelor cookie.

| Thetysianul a răspuns (pentru Watermelon99):

Şi eu trebuie să mă duc mâine să mă tund şi urma să stabilesc unde mă văd cu o persoană căreia nu-i am numărul ci doar facebook-ul.Şi trebuia să-mi fac tema la franceză după nişte poze făcute exerciţiilor de pe carte. (nu am acea carte). Profa o să spună că mi-a fost lene să-mi scriu.La naiba! laughing)

| Denis505 a răspuns:

Si eu am aceeasi problema...am incercat 4 browsere si nu merge cu niciunul...nu stiu ce sa-i mai fac

| Watermelon99 a răspuns (pentru BiancaMadas123):

Uff sad deci pana la urma trebuie sa asteptam pana maine sad :* :*

| BiancaMadas123 a răspuns (pentru Watermelon99):

Da.e naspa.
Nici pe tumblr nu poti intra! sunt obsedata cu site.ul asta laughing
Poti intra numai pe site.uri romanesti, cred ca e o fatala conectiune.
Ce sa faci, se mai intampla.E naspa..stiu sad

| Christinaa18 a răspuns:

Nici mie nu imi merge, si voi aveti net de la Romtelecom?

| Watermelon99 a răspuns (pentru Christinaa18):

Eu da...

| Watermelon99 a răspuns (pentru BiancaMadas123):

Foarte.
Eu sunt obsedata de ask si youtube laughing cand iti merge sa nu uiti noteaza undeva sa-mi dai link-ul de la tumblr sa-ti dau un follow smug Eu voiam neaparat sa intru pe facebook ca i-am lasat mesaj unui politist sexy, voiam sa vad daca a raspuns smug l-as suna dar mi-e cam rusine blushing (si daaaa il plac laughing )

| BiancaMadas123 a răspuns (pentru Watermelon99):

IoOOiii si eu la feeel
abia am gasit un site unde sa ascult muzica...asta-i viata laughing))
de obicei pe tumblr dau reblog la chestii depresive, amuzante d'astea T.T las ca vezi tu tongue
Si eu, trebuie sa imi fac tema la mate, si imi trebuia tema ca mie cam lene sa mi.o fac acuma laughing)
astept pana la miezu noptii, doamne ajuta!

| Kath17 a răspuns:

Probabil din cauza vremei... sau poate pentru ca erau prea multi utilizatori la momentul acela conectati.

| deea2010 a răspuns:

Nici la mine nu functioneaza sad youtube, facebook, yahoo, email. da, tot de la Romtelecom am net. cand avem nevoie de net chiar at se intampla sa fie o defectiune de la ei. dar adevarul e ca si noi suntem delasatorihee hee in loc sa o facem tema cand este net, lasam pe mai tarziu, asta insemnand 2, 4, 6 ore. si cand te hotarasti sa-ti scrii, ghinion, nu functioneazahee hee

| milkie a răspuns:

S-au suparat celelalte site-uri c-am stat prea mult pe Facebook si Youtube.batting eyelashes

| deea2010 a răspuns:

Intr un final, functioneaza. yupiii

| Andrei1000super a răspuns:

Cred ca-si revine maine

| ChrissD a răspuns:

Au avut problme mari cu serverul dar s-au rezolvat rapid...o sa se mai intample asa stai linistit.