Da posibil sa fi setat sa nu mai apara activ, si eu fac asta...si nu mai vad nici de cat timp sunt active alte pers.
Eu cred ca ai capatat o obse... un obicei cu messengerul asta. Cred ca nici dezvoltatorii de aplicatie nu isi fac atatea griji de propria lor aplicatie :))
Oricum, da. Daca cineva sta mereu pe "inactiv" nu o sa ii mai apara timpii de conectare. Nu o sa mai apara nimic de fapt. Doar messenger. Pe langa asta, daca intra de pe desktop, in mod normal nu ar trebui sa apara ultima logare, pentru ca nu ar... exista una.
Si merg si oprite sterarile alea.
https://www.quora.com/......-1h-before
Dar ce este, crezi ca te minte prietenul sau oricine este acea persoana? Vorbeste cu persoana respectiva. Comunicarea este cheia.
Si... la multi ani!
Din fericire nu am dezvoltat nicio obsesie, doar ca desi sunt o persoana cu picioarele pe pamant, matura nu stiu cum sa ma coordonez la situatiile astea dificile, dezamagitoare. Nu te gandii ca nu comunic, intr-adevar asa arata ca si cum este inactiv, dupa la un moment dat iar arata ca era activ, l-am sunat si mi-a raspuns si ii este rau din cauza ca a fost la o petrecere, ca tot a venit sezonul Craciunului, dar astea sunt detalii. Nu am adus in subiect discutia cu statusul ca stiu ca se enerveaza aiurea, desi mi-a zis ca nu a oprit nimic si e posibil sa fie de la semnal, si nu am mai insistat. Ca sa nu insist prosteste pe el, cer sfaturi aici. Poate gresesc eu, exagerand cu unele lucruri.
Andrei1124 întreabă: