S-ar putea sa fie un virus.Scaneaza cu antivirusul pe care-l folosesti si cu Malwarebytes Anti-Malware.
http://www.softpedia.com/get/Antivirus/Malwarebytes-Anti-Malware.shtml
Daca tot asa continua reinstaleaza sistemul de operare.
S-ar putea sa ai PC-ul incarcat cu prea multe staff-uri. Mai sterge din jocuri, filme ce nu iti mai trebuie. Sau ai putea da un Disk Defragmenter sa sa il cureti cu CCleaner.
Bafta in continuare, sper ca te-am ajutat!
System Idle Process iti arata cat din procesor este liber, adica nu este folosit.
Pai si atunci daca nu de la System Idle Process sa fie, de la ce poate sa fie de am la pc CPU 100%?
Schimba pasta termoconductoare de la procesor.Pasta nu este mai mult de 15 lei.
Daca un virus s-a bagat si in system volume information nu-l va putea sterge.Trebuie dezactivat system restore.
Daca virusul nu este bagat si acolo n-ai treaba.
Eu am Windows 7.Click dreapta pe my computer,properties, advanced system settings, system protection, configure, bifezi turn off system protection si OK.
La XP:
http://support.microsoft.com/kb/310405/ro
Am windows 7, am facut cum ai zis si am dat turn off la system restore, si acuma s-a sters troianu? sau mai trebuie facut ceva pana sa-l sterg?
Da din nou o scanare si daca nu mai gaseste este bine.Ce antivirus folosesti?
Eu folosesc eset smart security 7.
Folosesc Avast dar am scanat si cu AVG si a gasit niste virusi care nu-i poate sterge.
Reinstaleaza sistemul de operare.Eu odata aveam un virus in memory...cred ca operating memory si nu-l putea sterge.
As reinstala sistemul de operare dar am scanat si DVD si a gasit ca are troieni, eu nu folosesc windows cumparat, daca mai ajuta cu un site de unde pot lua windows 7 fara virusi.
Http://www.softpedia.com/progDownload/Windows-7-Download-118183.html
Alegi Windows 7 Ultimate x86 daca vrei pe 32 biti sau x64 daca vrei pe 64 biti.
Descarci imaginea ISO si faci un DVD bootabil.
Am incercat sa descarc External Mirror 3 - Ultimate x64 RTM dar imi da o eroare.Mai jos sunt niste packuri dar sunt pentru limba.