Încearcă să dezinstalezi antivirusul, apoi să creezi o nouă conexiune la internet, sau soluția oferită de Microsoft de aici https://support.microsoft.com/ro-ro/kb/2530126
Dacă nu merge, înseamnă că sistemul de operare este compromis de malware(nu m-ar mira, că la ce antivirus ai pe sistem...), iar asta se rezolvă printr-o resoftare cu un sistem de operare conform( adică unul autentic și legitim, chiar de nu e licențiat(trial) nu prostii furate), asta în cazul în care malware-ul nu a afectat și hardware-ul(mediul de stocare date, sau chiar bios-ul), că datele se pot dezinfecta, aia nu e stres.
Https://www.youtube.com/watch?v=3Hn077ejKqs
Trebuie sa dai Windows Firewall pe Automatic din Services de la Manage si dupa sa ii dai Start.
Cu Placere! :)
Am încercat dar fără rezultat. E pe automatic nu era pe disabled dar cand am schimbat pe disabled şi am dat înapoi pe automatic îmi arăta următorul mesaj: Windows could not start the Windows Firewall service on Local computer. Error code 1068: The dependency servicw or group failed to start.
Am şi antivirus Avast dar trebuia actualizat şi nu mă pot conecta deloc la internet să îi pot da update. Nu funcționează nici unul.