Elimina de tot contul secundar pe care te-ai logat (deconecteaza-te de tot astfel incat sa nu mai ai nici un cont ramas in istoric) si adauga apoi din nou contul principal. Daca tot nu merge, probabil introduci anumite date gresite; asigura-te si de acest fapt. Ma gandesc ca iti sti datele de conectare, dar daca nu te-ai mai deconectat de mult de la cel principal e posibil sa iti mai uiti cateodata si parola sau prima data cand ti-ai creat contul sa fi introdus in loc o alta litera/ numar gresit la parola respectiva. Poti sa selectezi ca ti-ai uitat parola si sa creezi alta noua apoi, introducand username-ul/ email-ul tau.
Daca nu, restarteaza telefonul sau vezi daca ii actualizat instagramul, daca are cea mai noua versiune; sau daca nu dezinstaleaza-l de tot si apoi reinstaleaza-l inapoi. In ziua de astazi ce nu e posibil, sunt destule cauze din care poate sa nu mearga ceva; am avut cateva idei; dar ii greu de spus sau sa imi dau seama care-i cauza.
Hei, ai mai rezolvat problema cu contul, am și eu aceeași problemă și vreau să știu cum ai rezolvat-o