| MariusGomoi a întrebat:

După noile actualizări ale Messenger-ului nu apare funcția de vizualizare a pozelor cu prietenii. Exista vreo cale prin care sa pot vedea din nou pozele trimise între prieteni?

11 răspunsuri:
| MValentin a răspuns:

Da, sa cauti pe net o versiune mai veche a messengerului

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Da, din pacate momentan nu mai apare functia respectiva, speram ca o sa remedieze aceasta problema cat mai curand :)

Poti sa vezi fotografiile respective, alaturi de alte tipuri de continut transmis/receptionat, folosind site-ul web, dintr-un browser de internet: https://www.messenger.com

Daca te loghezi cu Facebook-ul, o sa vezi undeva in dreapta (ca pe aplicatia mobila) "Fotografii distribuite", specifice dupa selectarea unui utilizator.

Sper ca te-am ajutat, numai bine si o seara frumoasa sa ai! ^_^

| Sofer a răspuns:

Descarca o versiune mai veche a messengererului din luna 10/2020. Problema la versiunea veche e dacă faci print screen și trimiți la cineva pe messenger, poza o sa se vadă cumva blurata.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns (pentru MValentin):

Si cum sugerezi sa faca asta? (:

O versiune mai veche pentru Messenger, nu prea este disponibila online, de altfel nu este deloc recomandat sa fie instalate in telefon alte aplicatii, altele decat cele de pe Magazin Play (in cazul Android).

O versiune FREE, luata de oriunde de pe internet, automat vine cu anumite riscuri, iar din moment ce aceasta permite si conectarea la retea, cu atat mai mult ca ii mai si dai datele de pe Facebook... nu se stie pe unde ajung happy

| MValentin a răspuns (pentru DoarBogdan):

Oh chill down ca nu e asa... am stat fara update la messenger 2 luni si eram curios cum unii nu mai pot edita pozele sau sa vada pozele trimise. La ce ma refer eu este versiune anterioara nu alta,, modificare,, de messenger. Nu trebuie sa-mi scrii 20 randuri pe un subiect ce nu il stii

| MValentin a răspuns:

Uite aici: https://m.apkpure.com/facebook-messenger/com.facebook.orca/versions
Descarca o versiune inaintea lunii in care s-o bagat noul update cred ca undeva la penultima versiune ce este acolo. And thats it

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns (pentru MValentin):

laughing
Hei, dar nu vorbim aici de Huawei.

Tu ai spus sa caute o versiune mai veche, atata tot. De altfel, asta inseamna ca plecam de la premiza ca are deja versiunea actuala (cum a spus si el) si sugerezi sa caute una mai veche.

Ce mi-ai spus tu acum in cel de-al doilea mesaj, a sugerat faptul ca tu nu ai facut update, ceea ce sunt doua lucruri total diferite. Ai plecat de la premiza ca nu a ajuns deja la versiunea actuala, ceea ce se bate cap in cap cu ce ai spus prima data. Iar legat de a doua parte, pentru a putea acoperi si celalalt subiect, nu se poate face "downgrade" chiar asa usor.

Si nu am spus nimic in sensul negativ, a fost doar o mica observatie omeneasca, nu trebuie sa recurgem la insinuari si alte lucruri (ceea ce am facut eu acum, ca un exemplu) ^_^

| MariusGomoi explică (pentru DoarBogdan):

Mulțumesc, m-a ajutat dar o cale prin care pot accesa pozele folosind telefonul nu cunosti?

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns (pentru MariusGomoi):

Doar daca intri de pe telefon pe site-ul web happy

| MariusGomoi explică (pentru DoarBogdan):

Un exemplu. Un browser care sa îndeplinească condițiile de conectare de tip PC/laptop

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns (pentru MariusGomoi):

Pai orice browser de internet de pe telefon este ok, cel preinstalat, Opera, Chrome, orice big grin
Pe langa acest lucru, daca nu se vede bine, poti activa si modul "desktop" pe telefon.