In perioada aceasta gasesti computere deja asambate care au aceleasi performante cu acelasi pret.
Si are in plus 2 ani de garantie.
Componentele au si nu au garantie.
Se pot arde foarte usor din cauza electricitatii statice.
"Instalarea sau punerea in functiune a produselor de catre persoane neautorizate duc la pierderea garantiei."
Cu banii astia iti iei computer nou mai nene, si daca ai noroc de vreo reducere il iei si destul de bun
"Instalarea sau punerea in functiune a produselor de catre persoane neautorizate duc la pierderea garantiei."
Daca imi cumpar un televizor trebuie sa vina o persoana autorizata sa-l bage in priza si sa conecteze cablul?
Daca imi cumpar un card pentru telefon, iar merg la o persoana autorizata sa-l bage in telefon?
Inteleg a nu ai inventat tu asta, probabil ai citit pe vreun certificat de garantie.Eu cred ca producatorul trebuie sa verifice cauza defectiunii.
Componentele despre care ne-a spus sunt tot noi, deci va fi un PC nou.
Care-i calculatorul ala destul de bun la 1350 lei?
Cu acesti bani nu poti lua decat un PC modest.
Condiguratia arata ingorizitor, dar asta e. Cu 1300 lei fie iti iei un fm2/fm2+, fie un g3220+7750, dar in nici un caz ce ai pus acolo mai sus.
Ma refeream strict la componente pentru calculator.Am uitat sa citez sursa.
Un magazin care vinde on line component pc. Pc garage.
Oh e slaba configuratia la bani aia poti face un pc mai bun. Uite de exemplu placa video e praf cu P mare. Incearca sa echilibrezi pcul nu lua un procesor imens si o placa cu care poti sparge nucii. http://bit.ly/MeQAhm (link prin afiliere)
Lavinia_Cristina_ întreabă: