| rizbytzu a întrebat:

ma aflu în fata unei decizii cam grea de luat. Ce telefon sa îmi cumpăr laughing. Menționez ca as dori un telefon cu android și sa se încadreze în suma de 1000 de lei sau putin peste. Ce îmi recomandați?

7 răspunsuri:
| AlePanda a răspuns:

Allview P5.Este foarte bun, si aplicatiile pe care le iei merg chiar foarte rapid, la fel si netul.Ti-l recomandwinking

| xBrokenArrow a răspuns:

Pai iti recomand Samsung Galaxy mini 2, Motorola Motoluxe,, Samsung Galaxy Ace 2, Nokia Lumia 610, Samsung Galaxy Xcover, LG Optimus L7, BlackBerry 9320, Sony Xperia U, Allview Alldro P5 Dual Sim şi Sony Xperia Tipo Dual Sim, Samsung Galaxy Ace Onyx, Nokia 603, Motorola Defy+, LG Optimus Black (P970), HTC Desire Z, LG Optimus One. Eu am Mini 2 si e foarte bun, merge impecabil big grin.

Răspuns utilizator avertizat
| rizbytzu explică (pentru AlePanda):

Sincer chiar la p5 ma gândeam dar foarte multi mi-au zis ca cică nu e bun cai panarama romaneasca. Poți sa-mi spui tu daca stii cum se comporta dacă își merita bani

| AlePanda a răspuns (pentru rizbytzu):

Merita banii.O prietena de-a mea si-a luat si este chiar foarte bun, nu i se blocheaza si m-am mirat ca bateria tine chiar foarte mult timp.Te poti uita si la alte review-uri pe youtube sa vezi si ce zici alte persoane happy

| αndï a răspuns:

Samsung galaxy ace 2, galaxy mini 2, galaxy S2, dupa parerea mea Samsungul este printre cele mai fiabile

| daniel2forea a răspuns:

Eu iti recomanad Samsung galaxy s advance: http://www.emag.ro/......EHQCTBBBM/

il am de mai bine de 4 luni si nu are nici o problema, am bagat pe el android 4.1.2 si merge super! chiar ti-l recomand :D