| Playstation a întrebat:

Ma confrunt cu o dilema pentru experți. Pagina mea de Web Configurator de la RomTelecom adică 192.162.1.1 nu poate fi accesata. Eu am internet, browser, OS stabili. Am încercat niște comenzi în cmd "ping 192.168.1.1" "ipconfig" și nimic nu este schimbat este la-fel ca înainte. Si când vreau sa intru în Web Configurator îmi spune ca nu exista pagina. Am contactat 3 agenți Romtelecom și nici ei n-au putut face fa-ta ce opinii aveți?

8 răspunsuri:
| DavidOsam a răspuns:

Esti conectat prin wireless sau cablu?

| KodrutZ a răspuns (pentru DavidOsam):

E irelevant modul de conectare. Pagina aia trebuie sa fie accesibila prin intermediul oricarui device conectat la router, poate sa fie si frigider, masina de cusut sau vibrator, nu conteaza.

| AgathaRo a răspuns:

Adresa la modem este 192.168.0.1, user : admin, pass admin.
Sau o alta varianta este sa te uiti in WINDOWS\system32\drivers\etc fisierul host deschizi cu notepad. Verifici daca ai trecuta vreo linie de genul acesta.
http://192.168.0.1 localhost

| sltlp a răspuns:

Verifica folosind ipconfig daca e sigur adresa asta. Ce router ai, ce model?

| DavidOsam a răspuns (pentru KodrutZ):

O fi irelevant, dar eu pe un router D-Link ma puteam conecta la pagina aia doar daca eram conectat prin cablu din router.
Daca vrei ajutor, coopereaza.

| KodrutZ a răspuns (pentru DavidOsam):

Ceva era in neregula cu setarile in cazul asta. Eu am router D-Link si m-am conectat si de pe tableta la pagina respectiva fara probleme (o antichitate de chinezarie cu Android 2.1). Daca ai D-Link si face nazuri, pui dd-wrt pe el si pasesti intr-o cu totul alta lume...

| DavidOsam a răspuns (pentru KodrutZ):

Nu stiu exact care era cauza, dar cu un laptop ma puteam conecta doar prin wireless, iar cu altul, pe acelasi router, doar prin cablu.
Ai putea incerca ambele variante sa vezi daca iti merge sa te conectezi, daca nu, da-i un reset din buton si mai incearca.

| Playstation explică (pentru DavidOsam):

Cablu ma.