| Playstation a întrebat:

Ma confrunt cu o dilema pentru experți. Pagina mea de Web Configurator de la RomTelecom adică 192.162.1.1 nu poate fi accesata. Eu am internet, browser, OS stabili. Am încercat niște comenzi în cmd "ping 192.168.1.1" "ipconfig" și nimic nu este schimbat este la-fel ca înainte apropo folosesc un model de modem Huawei SmartAX MT882. Si când vreau sa intru în Web Configurator îmi spune ca nu exista pagina. Am contactat 3 agenți Romtelecom și nici ei n-au putut face fa-ta ce opinii aveți?

8 răspunsuri:
| StoicaRomica97 a răspuns:

Scoate modemul din priza si se va restarta si dupa apasa pe butonul de refresh(daca are) daca nu, lasa-l asa

| KiduuxD a răspuns:

Păi să te duci la cei de unde ai luat netul, să le zici ce ți se întâmplă și dacă ei nu fac nimic le zici că dacă nu rezolvă li-l dai înapoi și iei altceva. big grin

| al3xander a răspuns:

Http://www.inpc.ro/erori-clicknet-dialup/huawei/294-configurare-mt882
ai incercat sa conectezi router-ul prin USB?

| adytzoi a răspuns:

Raspunde la ping?

| Playstation explică (pentru adytzoi):

Da

| Playstation explică (pentru al3xander):

Nu

| al3xander a răspuns (pentru Playstation):

Incearca atunci sa il conectezi prin USB. daca totusi vrei prin pagina de internet, incearca sa scanezi IP-ul lui (ca vad ca zici ca raspunde la ping) sa vezi porturile deschise. posibil sa aiba portul schimbat (sa nu fie cel de web, 80) si sa trebuiasca sa scrii ceva de genul 192.168.1.1:8080 (unde 8080 este portul)

| Playstation explică (pentru StoicaRomica97):

Sa-l las asa? so crezi tu ha ha ha sa rămân eu fără net ha ha ha. Vezi de treaba ca habar nai!