| AddXf a întrebat:

Ma intereseaza un ipod touch. Asa ca vreau pareri (mai ales de la cei are au asa ceva).

Răspuns Câştigător
| MagazinulcCora a răspuns:

Hi.
Desi e scump, iti recomand. Unul Apple.
E foarte bun. Am si eu, 2 pe alb.
Mi s-a intamplat sa il scap o data dar nu i s-a intamplat nimic pentru ca vine cu o husa si are o folie cum au si telefoanele.
Asa. ca ti-l recomand

13 răspunsuri:
| DeeaAndreea2000 a răspuns:

NU E FOARTE BUN SE STRICA REPEDE rau de tot daca la-i scapat odata se sparge Displayul si se mai strica si tastatura deci nu-ti lua Iphone sau Samsung Galaxy Es 2
sau Plus ce vrei dar ipod touch nu e un telefon prost

| AddXf explică (pentru DeeaAndreea2000):

In primul rand ipod-ul nu este un telefon si nu are tastatura ...totul este pe touch.

| DeeaAndreea2000 a răspuns (pentru AddXf):

Unele ipod-uri au tastatura, da in interior intr-un fel se strica tciu la asta ma refer

| DeeaAndreea2000 a răspuns (pentru MagazinulcCora):

Da Unul Apple e bun am avut si e super cool acum am Samsung Galaxy Es 2

| AddXf explică (pentru DeeaAndreea2000):

Tu gandesti ce spui? pana acum sustineai ca ipod-ul nu e bun...TREZESTE_TE!

| DeeaAndreea2000 a răspuns (pentru AddXf):

Soarta! e adevarat

| MagazinulcCora a răspuns (pentru AddXf):

Stai, tu vrei un Ipad sau un Ipod?

| AddXf explică:

Ipod.touch laughing

| AddXf explică (pentru MagazinulcCora):

Ipod

| sonny89 a răspuns:

Buna. Comentariile postate inainte mea sunt putin cretine. Unul sustine ca iPod-ul e telefon si altul recomanda unul de la Apple. Retardatilor, iPod-ul nu este un telefon si toate iPod-urile sunt produse de Apple.
Eu detin iPod Touch si iti pot garanta ca e foarte bun. Intr-adevar, e sensibil la lovituri avand ecranul acela, insa nu cred ca tu iti iei iPod ca sa il scapi, nu? Ti-l recomand atat ca mp3-player, cat si ca un gadget cu care poti naviga pe net la calitate superioara datorita wireless-ului care este excelent, dar si pentru jocuri sau diverse aplicatii, avand un procesor foarte bun. Eu am instalat joc cu dimensiune de 1 GB si ruleaza excelent.
Pe scurt, eu-l recomand!

Ipod-ul este aparatul de la Apple.la care asculti muzica.un fel de mp3, mp4. Ipad-ul este tableta de la APPLE. nu de la altceva. Ipad-ul e doar de la Apple. Celalte sunt tablete., Intelegi?

| AddXf explică (pentru MagazinulcCora):

Si ipod-ul, ipad-ul si iphone-ul de altfel, sunt de la apple.am si specificat IPOD TOUCH...adica nu este numai mp3 mp4.se vede ca nu ai inteles nimic.laughingeu nu vreau TABLETA! nu stiu ce vrei sa imi explici ca nu-s asa de dusa ca tine...

Au grijă cum vorbesti k iti dau raport