| RadXx a întrebat:

Buna TPU nu ma pot decide! nu stiu ce telefon sa aleg dintre Nokia n8 si SAMSUNG E2652W dual sim ma puteti sfatuii care e mai bun si dc fundita si voturi :X:*

Răspuns Câştigător
| AleAle123 a răspuns:

Nokia e mult mai bun ca samung eu as alege Nokia :d

10 răspunsuri:
| JesusOfSuburbia16 a răspuns:

Nokia n8, e mai bun si are si sistem de operare, fata de SAMSUNG E2652W.

| Andrushka6896 a răspuns:

Eu cred ca Nokia N8. Nokia e mai bun ca Samsungul...

| RadXx explică (pentru AleAle123):

K sper sa merite ca ati dau fundawinking

| mrcs a răspuns:

SAMSUNG: Am vazut cum e un Samsung al unui prieten, naspa.Are touchscreenul napsaNokia: Camera, Viteza internetului.In concluzie Nokia N8

| dianaelena2011 a răspuns:

Eu as zice SAMSUNG E2652W dual sim.

| RadXx explică:

Ami plc mai mult Samsung E2652W-----> mai plc meniul si cum arata mai mult decat la N.N8 la n8 arata putin mai ...mnah naspa dar are multe avantaje fata de asta big grin

| robert4u a răspuns:

Asta e intrebare la misto! Nokia n8 are camera de 12mpx si sistem de operare, pret 1200 iar Samsung dulal sim pret 300 lei il gasesti si mai ieftin. Nu are nici o performanta! OARE CE SA ALEGI?

| ADRYangel a răspuns:

Cati ani ai? Daca esti pana in vreo 14-15 ani eu zic Samsung ac e mai mic si mai dragut dar daca esti trecuta de varta de 15 ani cred ca Nokia... sper ca te-am ajutat

| RadXx explică (pentru robert4u):

@robert4u eu team antrebat findca nu am avut pana acum cu touchscreen si vroiam sa stiu care dintre telefoane este mai bun si nu este pusa la misto si de unde sa stiu eu baiat de 13 ani si 7 luni care e mai performant thinking de aceea va antreb pe voi

| robert4u a răspuns:

Alege n8 o sa fie cel mai frumos telefon din viata ta!