| sebidragon98 a întrebat:

Buna,TPU! Nu stiti vreun hack pentru jocul DarkOrbit? Un hack de uridium as vrea niciodata nu am avut o nava citadel,aegis, spearhead goliath si as vrea si eu sa fiu mai tare nu ca vreau sa trisez dar nu am dat de exemplu cu lasere groase niciodata sau sa am un design abilitate pentru goliath.Va rog dati-mi un hack am doar 10 ani si asta imi doresc! Apropo acum e Craciunul cand scriu intrebarea deci Craciun fericit all! Dau funda va rog!

8 răspunsuri:
| Alin1009 a răspuns:

Nu exista asa ceva, exista programe gen BOT care le lasi sa ruleze in bara si iti strange singur uridium dar acestea se platesc.

| sebidragon98 explică (pentru Alin1009):

Bine,dar BOT nu stiti orice ceva sa pot da de ex cu lasere groase, sau sa imi dea alta nava...

| az09 a răspuns:

Da pentru 2euro credit iti bagi uridium cat vrei (nu e sms) siteul este : http://www.youtube.com/watch?v=rBKuMpbUGHw

Răspuns utilizator avertizat
| sebidragon98 explică (pentru az09):

Bine..de unde descarc hackul? imi arata video-ul si nu are descriere...

| Simplu876 a răspuns:

Intra in clanuri, spune-le membrilor sa te ajute si pune la licitatie... pui vreo 20 milioane sau 30 si poti luat goli

| AlexAndra_Costina_1993 a răspuns:

Voi astia care cautati hack no sa gasiti niciodata de ce ca nu exista eu am cautat 4 ani hack si nu am gasit insa acum am aflat trucul astora care au goli citadel desinguri si trucul acela e licitatile ieu am cumparat un goli si 4 desinguri cu 10.000 C nu mai catrebuie sa astepti casa cumperi articolul pe carevrei sa-l cumperi sa fi cu ochi pe el si daca cineva iti intrece oferta sa licitezi mai mult decat el

| Alexandru_Adrian_1980 a răspuns:

Hei te pot ajuta eu contul meu are goliat un lf 4 6 lf 3 si restul lf 2
sau daca vrei intru cu contul tatalui meu care ste full si te ajut