Deci, pana la sfarsitul anului se va face instalarea, daca au in stoc suficiente componente din cele necesare.
Asa cum am scris, probabil se fac lucrari de infrastructura (cablare) in zona ta, sunt cereri multe, iar onorarea lor este posibila in acel termen doar daca nu intarzie vaporul cu marfa din China.
Rareori se intampla, de obicei isi iau marje pentru eventuale intarzieri, dar in ajunul sarbatorilor livrarile se fac mult mai incet, se pot intampla si intarzieri mari (lumea comanda pe internet in prostie in aceasta perioada, de exemplu de pe Amazon sunt intarzieri chiar si de si cateva saptamani).
Asa fac, eu am asteptat 3 luni, oricum poti suna sa urgenteze, insa 3 sapt e prea putin, eu fac dupa minim o luna, o luna jumatate.
Citeste in contract ca scrie termenul de zile lucratoare sau calendaristice in care pot veni pentru instalarea serviciului, de la data semnarii.
Suna-i si spune-le ca daca nu vin in 3 zile semnezi anulezi contractul si semnezi cu alta firma. Apoi iti gasesti o firma serioasa cu care sa semnezi.Eu am asteptat vreo 4 zile sa vina cei de la rds.
Depinde unde stai, ce infrastructura exista in zona ta.
In contract este stipulat termenul in care ti se va face instalarea.
La mine am avut termen de 4 luni, deoarece a fost nevoie sa faca infrastructura necesara. Dupa 3 luni am avut deja facuta instalatia si de atunci functioneaza fara probleme.
În contract scrie nu știi dacă e asta Da uitate! Rcs rds este supusa unor termene și condiții fiind valabila pana în data de 31.12. 2017 în limita stocului disponibil.