Buna. Il posti sterge si nu iti mai apare in arhiva ta, insa el oricum il primeste
Daca s-a trimis, e bun trimis... Acum nu mai ai ce face. Doar daca ai mail si parola prietenului ca sa intri pe contul lui.
NU se poate sterge. Odata trimis, il poti sterge doar din inbox-ul tau, nu si al lui (cel care il primeste).
Si daca il stergi din inbox, tot ramane la ei in baza de date, daca dai search o sa vezi ca e acolo mesajul, chiar daca tu l-ai sters din inbox, deci grija ce scrieti(nu se sterg total cum cred unii)
Stiu ca e cam târziu da poate ajuta pe alții . Dacă faci chestia asta acel mesaj se șterge doar din chatu tău iar acea persoana tot il va putea vedea).Mi s-a întâmplat si mie sa trimit eronat un mesaj si sa vreau sa il șterg neaparat din mesageria destinatarului si mi-am dat seama ca nu prea merge decât dacă ii accesez contul.Asa ca am luat-o logic si i-am făcut omului un spam de vreo o mie si ceva de mesaje motivând ca mi s-a virusat Facebookul si ca ar fi bine sa șteargă toată Conversația deodată si m-am scos ))
maitteperoni întreabă:
anonim_4396 întreabă: