Ciudat desi windowsul mergea apoi numai nu vad cum tv ar putea afecta windowsul poate nu la cablat bine inapoi la monitor uitate mai bine la culpaj sau daca e mort windowsul o noua instalare sau are ceva mufa nu stiu poate a fortata
Conecteaza Tv-ul la loc si incearca sa vezi desktop. Dupa, dai click dreapta si mergi la display/screen resolution. Acolo la display, vezi sa nu fi ramas blocat pe view desktop only on screen 2. Daca a ramas asa apasa pe show desktop on screen 1 si ar trebui sa apara. Daca nu reusesti sa vezi windows nici pe TV nici pe pc, cred ca trebuie reinstalat.
Daca a dat pe forteaza cautare. sa se fii intampat de acolo? nu stiu. pentru ca dintr-o data nu a mai mers.
Nu are nici o legatura ce faci cu tv sa afecteze pc nu are logica ceva a facut la mufa poate e aia nu se vede imaginea
Eu o sa mai incerc sa vad ce a facut de nu-i mai merge imaginea... se poate sa fii facut ceva setari de sa nu mai mearga?
Monitorul numai receptioneaza semnal de la unitate nu? desi ceva e cu monitorul apropo se deschide monitorul l-ai incercat la alt pc sau mufa e defecta eu cred ca el a rupt tepi mufei de asta nu merge se baga usor in tv apoi dai la pc simplu sau av sau intra singur
Nu stiu. doar ca monitorul se aprinde. apare imagine cu windows=ul care se incarca si dupa in colt apare digitan analogic si dispare.
Apasa iconita de la windows (de pe tastatura) + "P" pana cand vezi pe monitor desktop-ul. cred ca a facut setarea ca sa vada doar pe televizor si acum setarile au ramas asa.
Http://ask-leo.com/......_boot.html
sau intra in "Safe Mode", dezinstaleaza driver-ul de la placa video, dupa intra in modalitate normala in windows si reinstaleaza driver-ul de la placa video, ar trebui sa mearga