| fana1vulpitza2000 a întrebat:

Probabil ca daca cititi restul intrebarilor mele stiti ca sunt o mare fana a vulpitei si viorel. Vineri, am avut lectii online la ora 6 si am ratat acces direct :'( am incercat sa caut azi noapte emisiunea pe internet, am intrat pe un site cu filme si emisiuni inregistrate si mi-a aparut ca am un virus pe laptop si am dat pe o chestie sa imi scoata virusul si acum windosul nu se mai deschide sad, ce ma fac?

Răspuns Câştigător
| whatisthis19 a răspuns:

laughing)) moooor ba

14 răspunsuri:
| Wr3nch a răspuns:

Se vede ca esti fana vulpita si viorel ca ai descarcat virusul in loc sa scapi de unul. Niciodata sa nu crezi in reclame de gen, pe PC sau telefon. Cel mai sigur e sa vorbesti cu cineva sa il reinsteleze de la 0.

| fana1vulpitza2000 explică (pentru Wr3nch):

O sa incerc sa caut pe cineva sa descarce iar windos-ul pe laptop. cunoasteti pe cineva din Bucuresti care poate sa faca asta pe gratis pentru ca este deja a 7 oara cand mi s-a sricat laptop ul si parintii nu vor sa mai imi dea bani sa l repar

| Zaygon a răspuns (pentru fana1vulpitza2000):

Nimic in lume nu e gratis si daca esti trol cu atata mai mult.

| fana1vulpitza2000 explică (pentru Zaygon):

Nu sunt trol?

| fana1vulpitza2000 explică (pentru fana1vulpitza2000):

Am pus un emoji dar au aparut niste?

Ar trebui să nu mai intri pe acele site-uri ca sunt viruși și na

Si ai mare grija ca vulpita si viorel sunt mari viruși =

| Zaygon a răspuns (pentru fana1vulpitza2000):

Te rog eu taie cablul la internet sa nu te mai poti conecta.

| fana1vulpitza2000 explică (pentru Zaygon):

Cu foarfeca sau cutitul?

| LPCTSTR a răspuns:

Ti-a facut un bine, virusul stie ca vulpita si veorel sunt cancer pur si te protejeaza.
Daca mai intri odata sa cauti, te asigur ca virusul te va cautawinking

| LPCTSTR a răspuns (pentru fana1vulpitza2000):

Daca vrei sa pui "emoji" pe TPU, folosesti urmatoarele: ":" ";" "(" ")", etc., toate se fac din caracterele de la tastatura, cum era odata cu Yahoo messenger
Le gasesti aici http://www.emoticonr.com/emoticons/yahoo

| fana1vulpitza2000 explică (pentru LPCTSTR):

Multumesc! poza ta de profil e f draguta

| Wr3nch a răspuns (pentru fana1vulpitza2000):

Pai nu mai cauta emisiuni de doi lei pe site-uri de un leulaughing Poti tu pe gratis cu un stick si un tutorial daca ai un pc pe care sa faci stickul.

| viavo a răspuns:

Eu cred ca tu esti vulpita, mare diferenta nu vad.