Sincer sa fiu si eu sunt pe rds-dcs si eu nu cred ca daca vei schimba cu alta firma vei avea acele canale de exemplu discovery investigation cere niste bani pe care ii plateste rds-rcs, iar daca rds-rcs nu plateste acel canal atunci canalul respectiv nu mai lasa vizionarea pe acel canal la acea firma. dupa mine ii o pierdere de timp sa te muti pe alta firma deoarece si pe romtelecom se poate intampla asta sau si la o alta firma. eu nu stiu ce sa-ti spun la intrebarea ta caci eu nu m-am mutat pe alta firma dar eu ti-am spus poti sa te muti sau nu caci si mie mi-or disparut niste canale pe care le aveam de exemplu discovery science si nu m-am mutat pe alta firma ci acum ma uit pe internt la canalul respectiv. sper sa te fi ajutat = ))
Salut
Sa-i tuf, respectuos, desigur, si mi'e mi'au scos discovery investigation si discover science, au completat cu ceva history'uri si canale de femei.
Propun greva foamei, zilnic, intre orele 10:00 si 10:05, pana la remedierea situatiei.
Bafta
Serios vorbesc, sunt din Craiova, au scos Discovery ID si Discovery SC de cateva zile si am nature, histroy si tlc in loc.
YzuD întreabă: