Cam astea, office, html si poate foxpro. Dar nu te baza pe ora de TIC ca nu inveti mare lucru. La mate-info va mai explica ceva si in rest faceti informatica in ora de TIC (sau stati degeaba), dar la uman s-ar putea sa va bagati direct pe cs. Daca vrei sa lucrezi in IT trebuie sa inveti singur in mare parte. Si era bine sa te fi dus pe mate-info daca zici ca vrei sa fii programator.
Stai linistit ca se poate.
In primul rand, TIC-ul n-are nici o legatura cu programarea sau dezvoltarea de software. Poate partea cu HTML te ajuta in legatura cu treaba de web designer, in rest n-au nici o tangenta.
Nu te descuraja fiind ca esti pe profil uman. Sunt persoane care de acolo intra la facultati de informatica/inginerie, chiar pe baza de examen, invatand matematica/informatica singuri pentru admitere. Am colegi care au intrat la inginerie de la profile umane.
Cred ca inca poti sa-ti schimbi profilul foarte usor daca esti pe clasa a 9-a. Eu zic sa discuti cu directorul/directoarea si sa il rogi sa te ajute. Mate-info ajuta foarte mult deoarece practic aia e baza unei gandiri de informatician, ceea ce fac ei la informatica.
Din ce zici tu acolo, TIC te invata mai mult sa fii utilizator decat programator. Asadar, pentru ce vrei tu, TIC e cam apa de ploaie.
Nu neapărat trebuie să fac profilul de mate-info (foarte greu) ca să mă fac programator, pentru că există cursuri pentru a programa în ceva fără a face Facultatea de Matematică și Informatică. Și da, lucrez singur pentru aceasta acasă pentru că mă pasionează. Totuși, mulțumesc foarte mult pentru răspuns!
Depinde in ce arie de IT vrei sa te bagi. Dar mna, tu stii ce vrei sa faci. Bafta!
anonim_4396 întreabă: