| Diana99624 a întrebat:

Buna, TPU! Va rog sa imi dati o solutie rapida pentru o postare pe Instagram. Am pus o poza si as dori ca o anumita persoana sa nu o vada. Cel putin, sa nu aiba acces la poza cateva zile pana trece riscul de a o vedea in noutati. Va rog sa imi dati o idee, pentru ca din cate stiu, nu pot seta ca cineva sa nu imi vada postare, precum se poate pentru story. Dau funda, multumesc!

Răspuns Câştigător
| Alverto a răspuns:

Salut
1:O blochezi https://ro-ro.facebook.com/help/instagram/454180787965921
2: pui contul pe privat și o ștergi de la urmăritori
Alte soluții nu ai

7 răspunsuri:
| RazvanLegendaVie a răspuns:

Îl ștergi de la follow și pui contul pe privat.

| Diana99624 explică (pentru Alverto):

Ok
Dar daca o blochez, am inteles ca se pierd like urile si comentariile pe care mi le-a pus la postarile anterioare. Se vor recupera dupa ce o deblochez?

| FabricantDeGunoi a răspuns:

Setari. Private si acolo se afla optiunea

| Alverto a răspuns (pentru Diana99624):

Scrie acolo în linkul trimis de mine: Reține: După ce blochezi pe cineva, aprecierile și comentariile acelei persoane vor fi șterse din fotografiile și clipurile tale video. Deblocarea unei persoane nu are ca efect restabilirea aprecierilor și a comentariilor sale anterioare

Deci da

Dar până la urmă despre ce poză vorbim aici și nu ar trebui sa o vadă persoana respectivă? Fiindcă mă gândesc că e irosire de timp sa încarci poze de care știi că nu toată lumea e mulțumita sa le vada. Șterge poza și asta e

| Aasdfghj a răspuns:

Buna! Arhiveaza postarea. O sa o poti aduce inapoi pe profil cand vrei tu. Trebuie doar sa dai pe cele trei puncte si ai acolo "arhiveaza"

| Kajun a răspuns:

Intri pe Instagram, dai pe profilul persoanei și dai pe cele trei puncte din dreapta de sus și bagi pe restricționează.

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Nu e necesar să il blochezi. Il poți doar șterge din lista urmăritorilor tăi. Nu ai de ce să îți setezi contul privat, fiindca daca nu te are in listă, el nu vede noutățile, decat daca te caută intentionat.
Apoi, ii spui că l-ai șters din greseală, iar dacă te crede... ai noroc (eu nu te credeam). big grin
Dar dacă ii vei atrage atentia cu fapta asta, s-ar putea să arunce chiar atunci o privire peste postarile tale.