Salut
1:O blochezi https://ro-ro.facebook.com/help/instagram/454180787965921
2: pui contul pe privat și o ștergi de la urmăritori
Alte soluții nu ai
Ok
Dar daca o blochez, am inteles ca se pierd like urile si comentariile pe care mi le-a pus la postarile anterioare. Se vor recupera dupa ce o deblochez?
Scrie acolo în linkul trimis de mine: Reține: După ce blochezi pe cineva, aprecierile și comentariile acelei persoane vor fi șterse din fotografiile și clipurile tale video. Deblocarea unei persoane nu are ca efect restabilirea aprecierilor și a comentariilor sale anterioare
Deci da
Dar până la urmă despre ce poză vorbim aici și nu ar trebui sa o vadă persoana respectivă? Fiindcă mă gândesc că e irosire de timp sa încarci poze de care știi că nu toată lumea e mulțumita sa le vada. Șterge poza și asta e
Buna! Arhiveaza postarea. O sa o poti aduce inapoi pe profil cand vrei tu. Trebuie doar sa dai pe cele trei puncte si ai acolo "arhiveaza"
Intri pe Instagram, dai pe profilul persoanei și dai pe cele trei puncte din dreapta de sus și bagi pe restricționează.
Nu e necesar să il blochezi. Il poți doar șterge din lista urmăritorilor tăi. Nu ai de ce să îți setezi contul privat, fiindca daca nu te are in listă, el nu vede noutățile, decat daca te caută intentionat.
Apoi, ii spui că l-ai șters din greseală, iar dacă te crede... ai noroc (eu nu te credeam).
Dar dacă ii vei atrage atentia cu fapta asta, s-ar putea să arunce chiar atunci o privire peste postarile tale.