Ti-am mai facut parca wishlist! Mai fac odata! http://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/528052/ nu prea se merita diferenta de pret intre procesoare daca sistemul va fi pentru gaming! sursa ce ti-am pus-o tine lejer sistemul! deblocarea procesorului tine de noroc! nu este neaparat sa il poti debloca asa ca am pus un quad nativ cu pret foarte bun! ti-am pus si un monitor mai mare, full hd vei juca totul la maxim-ultra!
Iti multumesc, aceasta configuratie o sa o iau, sa stii caci configuratia trecuta nu era pentru mine era pentru un prieten
Am auzit ca acel procesor o sa limiteze placa video, sau nu stiu sunt confuz, cum adica sa o limiteze? O forteaza sa nu fie "traznet" sau cum? Ce trebuie sa fac sa n-o limiteze?
PS: Placa aia de baza suporta OC? Si daca da ce cooler aftermarket ar trebui sa iau pentru procesor?
Arata relativ ok, dar se poate si mai bine. placa de baza aleasa de tine nu are ce sa caute, la fel si pasta separata fara cooler aftermarket. carcasa e de calitate proasta, sursa prea puternica. FIe mai ajustezi, fie te oreintezi la florin1979.
Pentru gaming recomand AMD si o placa video cat te poate duce bugetul de mult HDD e prea putin important ca oricum nu mai gasesti mici iari RAMI un 4Gb e suficient
anonim_4396 întreabă: