Ti-am mai facut parca wishlist! Mai fac odata! http://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/528052/ nu prea se merita diferenta de pret intre procesoare daca sistemul va fi pentru gaming! sursa ce ti-am pus-o tine lejer sistemul! deblocarea procesorului tine de noroc! nu este neaparat sa il poti debloca asa ca am pus un quad nativ cu pret foarte bun! ti-am pus si un monitor mai mare, full hd vei juca totul la maxim-ultra!
Pentru gaming recomand AMD si o placa video cat te poate duce bugetul de mult HDD e prea putin important ca oricum nu mai gasesti mici iari RAMI un 4Gb e suficient
Arata relativ ok, dar se poate si mai bine. placa de baza aleasa de tine nu are ce sa caute, la fel si pasta separata fara cooler aftermarket. carcasa e de calitate proasta, sursa prea puternica. FIe mai ajustezi, fie te oreintezi la florin1979.
Iti multumesc, aceasta configuratie o sa o iau, sa stii caci configuratia trecuta nu era pentru mine era pentru un prieten
Am auzit ca acel procesor o sa limiteze placa video, sau nu stiu sunt confuz, cum adica sa o limiteze? O forteaza sa nu fie "traznet" sau cum? Ce trebuie sa fac sa n-o limiteze?
PS: Placa aia de baza suporta OC? Si daca da ce cooler aftermarket ar trebui sa iau pentru procesor?
anonim_4396 întreabă: