Ai banii tai?
lucrezi?
daca nu, si ai banii de la parinti, nu fa o asemenea porcarie, cu ce te ajuta mai mult un iphone, decat un telefon simplu pe butoane?
Salut,
Este cam outdated, nu va mai primi actualizări de anul viitor, și știi cum e cu ele, că se încetinește procesorul cu cât trece la o nouă versiune de soft, că vai domle ucide bateria.
Mai bine 7, dacă vrei să primești actualizări încă 2 ani.
Eu ti-as recomanda iPhone-ul X, dar probabil n-ai suficienti bani, l-am vazut si mi-a placut cam tot ce stie sa faca. Eu detin un iPhone 6s care inca isi face treaba fara probleme, pot spune ca 6-le nu o sa mai primeasca alte versiuni de iOS, iar atunci o sa fie mai incet in toate aplicatiile. Iar la cele de sub 6 si 5s nici sa nu te gandesti, nu mai pot duce nimic, au devenit ca majoritatea smartphone-urilor pe Android.
Depinde cum privesti toata treaba. Eu sunt placut impresionat de noul design pentru X, il diferentiaza de celelalte... inclusiv de 8, iar pe langa acel design care nu mi-a iesit din cap, chestia cu Face ID m-a facut sa-l ador. Este ok si 8-ul, chiar daca pare un iPhone 7 mai dotat, macar are wireless charging care il deosebeste de celelalte si il compara cu X. Dar unele diferente sunt mari intre cele 2 iPhone-uri, iar pentru iubitorii de Apple... nu prea conteaza pretul sau calitatea, doar marca. Eu o sa imi cumpar X-ul pana la sfarsitul anului, merita banii.
naviDIabLO întreabă: