Prea mare agitatie. iti cumperi un router Wi-fi, in 20 de minute maxim este setat si ai net prin wireless! Si in plus ai Wi-fi si la restaurante si hoteluri cand mergi in vacante!
Si nu prea inteleg ce vrei sa spui cu modemul. deci ai un stick d-ala de la RSD sau Vodafone sau ce-o fi, nu? Si cred ca este conectat printr-un adaptor MicroUSB-USB ca n-am mai auzit de tableta Android cu USB-uri. nu stiu despre ce setari este vorba, de obicei, tableta are 3G si conectezi SIM-ul in slot si ai net fara nici o setare sau daca nu suporta SIM, folosesti Wi-fi-ul. si nu costa o avere un router si merge ok, ai viteza mai mare decat prin modemurile alea de rahat. tata a fost primul din cartier care a facut rost de un router acum vreo 7-8 ani cand multi nici nu aveau internet, ma rog, pe atunci tata lucra in domeniul IT. Si vreau sa spun ca merge super bine internetul prin Wi-fi.
Tocmai le-am dat telefon şi am aflat că sunt în vacanţă şi că până după 7 ianuarie nu o să mă poată ajuta nicicum. Ei ibine, voi vedea eu cum va fi.
Adrian_Tudor_1999 întreabă: