| lovemusic605 a întrebat:

Bună tuturor! Am o problemă legată de o tabletă E-Boda Essential Smile Plus achiziţionată recent. Aceasta are sistemul de operare Android 4.0 Ice Cream Sandwich.
De fiecare dată când eu vreau să mă conectez printr-un modem 3G compatibil (conform listei din tabletă) de la Orange, nu-mi apare nimic pe tabletă, ci doar modemul pâlpâie albastru, semn ce arată căutarea unei reţele. Am fost şi la magazinul de unde am cumpărat tableta, şi la Orange, şi am aflat că trebuie efectuate nişte setări ale punctelor de acces (APN). Şi cei de acolo, şi eu acasă am tot încercat să facem acele setări, dar nu se salvau nicicum. Din ce mi s-a spus, acesta nu este un lucru normal pentru dispozitivele Android şi că indiferent ce alt modem 3G aş conecta, tot ar trebui făcute acele setări şi nu s-ar putea. Am mai fost sfătuit să caut suport şi asistenţă tehnică pe Internet, pe site-ul celor de la E-Boda. Acolo n-am găsit decât posibilitatea de a le trimite problema. Am trimis-o ieri (joi, 28 decembrie 2012), şi n-am primit încă niciun răspuns. Ştiu că pe site-ul lor scrie că până în 7 ianuarie sunt în vacanţă, dar mă gândeam că, totuşi, asta e doar la comenzi şi livrări, că trebuie să fie şi cineva de serviciu acolo. Mi s-a mai spus şi de posibilitatea conexiunii Wi-Fi, deşi mie mi-ar plăcea o conexiune portabilă, nu una care necesită priză, însă dacă n-o să am încotro, voi apela la Wi-Fi.
Ce îmi spuneţi să fac? Să mai aştept răspunsul lor chiar până pe 7 ianuarie? Să recurg la Wi-Fi? Aţi mai avut o astfel de experienţă şi puteţi să-mi spuneţi cum s-a terminat? Vă rog, răspundeţi cât mai repede!

2 răspunsuri:
| introduaicinumele a răspuns:

Prea mare agitatie. iti cumperi un router Wi-fi, in 20 de minute maxim este setat si ai net prin wireless! Si in plus ai Wi-fi si la restaurante si hoteluri cand mergi in vacante!

Si nu prea inteleg ce vrei sa spui cu modemul. deci ai un stick d-ala de la RSD sau Vodafone sau ce-o fi, nu? Si cred ca este conectat printr-un adaptor MicroUSB-USB ca n-am mai auzit de tableta Android cu USB-uri. nu stiu despre ce setari este vorba, de obicei, tableta are 3G si conectezi SIM-ul in slot si ai net fara nici o setare sau daca nu suporta SIM, folosesti Wi-fi-ul. si nu costa o avere un router si merge ok, ai viteza mai mare decat prin modemurile alea de rahat. tata a fost primul din cartier care a facut rost de un router acum vreo 7-8 ani cand multi nici nu aveau internet, ma rog, pe atunci tata lucra in domeniul IT. Si vreau sa spun ca merge super bine internetul prin Wi-fi.

| lovemusic605 explică:

Tocmai le-am dat telefon şi am aflat că sunt în vacanţă şi că până după 7 ianuarie nu o să mă poată ajuta nicicum. Ei ibine, voi vedea eu cum va fi.

Întrebări similare