Apelurile, le faci prin skype sau un program similar.
eu inainte de orice as reinstala acel program.
il dezinstalezi
restartezi
il reinstalezi
Dacă folosești Skype, FB Messenger, WhatsApp, Viber sau Telegram, trebuie sa mergi în setările programului și sa vezi dacă e pus microfonul default, sau dacă e setat spre minim.
Daca folosești vreo aplicație conținută în Windows 10, trebuie sa mergi în setările windowsului, si sa cauți același lucru.
La microfonul tău e "buba".
Microfonul e înglobat în laptop cumva, sau e (d)in căști? Sau poate ai camera web externa cu microfon?
Da detalii, pentru a putea fi ajutata.
Nu am camera externa, windowsul e 7 si nu folosesc alte aplicatii, Skype sau alt ceva.
Deci microfonul se afla în corpul laptopului, sunetul vine în boxe, și programul prin care suni. Se numește?
Încearcă alt browser. Alege dintre Chrome, Opera, Firefox,.
Daca despre Facebook messenger e vorba, nu știu sa aibă setări pentru microfon în program, cred ca folosește setările globale.
Mergi în Control Panel și deschide Sound. In tab-ul al doilea din stânga, verifica sa fie un semn de "bifat", verde, atașat iconiței microfonului. Apoi tot cu iconița microfonului selectata, apasă pe Properties (proprietăți ) in dreapta jos, mergi la Levels, și verifica sa fie primul slider măcar la 85%. Preferabil 92-95%. Microphone Boost poate sa fie +10 dB de exemplu. Apply. OK...
Am urmat paşii, insa nu pot accesa Apply.
Si am incercat si de pe alt google, si tot asa se aude
Daca dorești, pot încerca să te ajut pas cu pas, spre sfârșitul săptămânii viitoare. Dar pana atunci asigura te ca microfonul funcționează.
Deschide aplicația Voice Recorder (sound recorder) si înregistrează-ti vocea. Pe urma asculta rezultatul și vezi dacă se aude acel "cârâit".
Vali215 întreabă:
TripleKill16 întreabă:
FloFlorentina întreabă: