Nu poți pune poze sau vorbi prin mesaje de pe browser, e o aplicație facuta pentru telefon.
Merge mai naspa pe browser, mie asa mi se pare. E făcută pentru telefon, asta cu browseru e „intervenție" de ultim moment
Salut!
Intra pe un browser Si asa cum ai scris TPU.ro, scrie Instagram. Intra pe primul site pe care il scoate. In felul asta nu trebuie sa descarci nimic si poate fi folosit si pe telefon.
Multumesc. Dupa 3 incercari si erori de "a aparut o eroare, incearca mai tarziu", am reusit. Dar, din pacate, de pe pc nu pot face nimic. Dupa ce am facut "sapaturi", am gasit "Notă: nu poți să faci sau să încarci fotografii de pe un computer desktop." Idem pentru videoclipuri. E util numai pentru telefon, ceea ce nu ma ajuta deloc.
Salut! Deschizi browserul pe care il folosesti tu, scrii "Instagram" (fara ghilimele), apoi apesi pe primul link, in partea dreapta o sa iti apara mai multe campuri pe care trebuie sa le completezi corespunzator (adica la parola, spre exemplu iti scrii parola). Foarte importantUPA CE AI COMPLETAT CAMPURILE VEI PRIMII PE TELEFON SAU PE EMAIL (DEPINDE DE CE AI INTRODUS) UN COD PE CARE TREBUIE SA-L INTRODUCI. Dupa asta treaba este foarte usoara! Mult succes
mariatzlovemusic întreabă: