| Aube a întrebat:

Buna, tuturor!
Cum pot sa-mi fac un cont pe Instagram, fara sa fie nevoie sa descarc aplicatia?
Mai mult, as vrea sa o folosesc pe pc si nu pe telefon.
Multumesc.

Răspuns Câştigător
| Dalmore a răspuns:

Nu poți pune poze sau vorbi prin mesaje de pe browser, e o aplicație facuta pentru telefon.

9 răspunsuri:
| Bratu_Andrew_2000 a răspuns:

Salut!

Intra pe un browser Si asa cum ai scris TPU.ro, scrie Instagram. Intra pe primul site pe care il scoate. In felul asta nu trebuie sa descarci nimic si poate fi folosit si pe telefon.

big grin

| ChawChaw a răspuns:

Salut! Deschizi browserul pe care il folosesti tu, scrii "Instagram" (fara ghilimele), apoi apesi pe primul link, in partea dreapta o sa iti apara mai multe campuri pe care trebuie sa le completezi corespunzator (adica la parola, spre exemplu iti scrii parola). Foarte importantbig grinUPA CE AI COMPLETAT CAMPURILE VEI PRIMII PE TELEFON SAU PE EMAIL (DEPINDE DE CE AI INTRODUS) UN COD PE CARE TREBUIE SA-L INTRODUCI. Dupa asta treaba este foarte usoara! Mult succes

| Adry05 a răspuns:

Merge mai naspa pe browser, mie asa mi se pare. E făcută pentru telefon, asta cu browseru e „intervenție" de ultim moment

| Aube explică (pentru Bratu_Andrew_2000):

Multumesc. Dupa 3 incercari si erori de "a aparut o eroare, incearca mai tarziu", am reusit. Dar, din pacate, de pe pc nu pot face nimic. Dupa ce am facut "sapaturi", am gasit "Notă: nu poți să faci sau să încarci fotografii de pe un computer desktop." Idem pentru videoclipuri. E util numai pentru telefon, ceea ce nu ma ajuta deloc.

| Aube explică (pentru Adry05):

De fapt nu merge deloc. Doar sa-l urmaresti.

| Aube explică (pentru Dalmore):

Asa este. Am descoperit intre timp.

| Adry05 a răspuns (pentru Aube):

Păi da, merge să vezi stories, postările prietenilor, să le dai inimioara/comment și cam atât

| Aube explică (pentru ChawChaw):

"VEI PRIMII PE TELEFON" Tu nu ai citit ca vreau pe pc?

| Aube explică (pentru Adry05):

Mda. Eu voiam sa fac postari. Merci.