De la ce provider ai internet? Ai creat conexiunea sau instalat driverele/aplicatia modemului daca e cazul?
Salut! Win este sistemul de operare, nu are driverele care iti trebuiesc tie (poti avea multe probleme cu acele drivere), nu ai spus ce sistem de operare ai, nici ce model de laptop. Pentru drivere trebuie sa intri pe pagina producatorului laptopului, acolo gasesti drivere (in functie de sistemul de operare). Banuiesc ca nu ai driverul de la placa de retea, fara el nu te poti conecta la internet. Poti instala Everest care iti arata toate componentele. Vezi ce placa de retea ai si iei driverul. Dupa ce ai terminat cu partea de drivere trebuie sa setezi conexiunea la internet pe sistemul instalat.
Nu ai adaptoru din laptop activat de aia nu te poti conecta am avut si eu problema asta.
Trebuie sa mergi la jos in bara unde ai iconita de la net dai click dreapta si intri in optiuni, apoi dai change adapter setings in stanga sus "eu il am in engleza", dupa ce se deschide pagina dai click dreapta pe adaptor care scrie ethernet network si dai able adica sal activezi.
PS: daca nu iti merge da-mi mesaj, mai am inca o solutie pentru aceasta problema
Multumesc de informatie...am facut exact cum ai sp si nu imi permite deloc imi intra numai situri de tot rahatul...x-( apoi imi intra pe un link dar nu m lasa ca nu am net
Scuze ca ti-am raspuns mai greu am probleme nu netu.
Deci a doua optiune ar fi sa :
te duci in start si scrii device manager, dai click pe el il deschizi si iti va aparea un fel de lista, tu trebuie sa mergi jos si sa cauti network adapters, dupa ce l-ai gasit, il deschizi si dai click dreapta pe tot ce iti apare sub el si dai update driver software trebuie sa faci asa la toate.
Nu stiu in ce limba ai tu pc sau ce versiune de windows ai, eu folosesc win 8, ce ti-am explicat eu acum e la fel pe orice windows in afara de xp care e mai diferit.
Sper ca te-am ajutat