O sa sun si eu la Al; tex in cursul zilei de astazi. Eu nu cred! Pana atunci poti sa iei 4Gb RAM la frecventa 2133 Mhz: https://altex.ro/......-4077/2133 Eu ti-am dat un exemplu. Tu poti cumpara de oriunde.
Ti-l inapoiaza in aceeasi zi daca mergi personal nu il trimiti prin curier. Pretul va fi de la 300 lei in sus depinde de marca si tip. Bafta!
Poti sa-i pui si singur memorie RAM. Nu are legatura cu garantia. Nu pierzi nimic. In laptopuri si PC-uri ai voie sa adaugi. N-ai voie sa schimbi. Daca spuneai ce laptop ai si modelul, iti spuneam si ce se potriveste.
Laptop HP ay 101 nq. E luat de la altex. Tipul de acolo mi-a zis ca daca "lucru" eu la el, imi piers garantia si nu vreau asta.
Dupa raspuns, am sunat imediat la Altex si mi-au spus ca trebuie sa ma adresez unui service autorizat. Deci poti sa pui acasa singur pentru ca un service nu scrie in garantie ca a pus memorie. In garantie se scriu doar reparatiile. Daca trebuie sa-l trimiti la ei ii scoti memoria pusa de tine si gata. Eu n-am auzit de asa conditie nicaieri! Sunt nesimtiti dar iti spun eu ca poti s-o faci singur fara frica. In caz de scandal te poti adresa ANPC-ului atata timp cat n-ai stricat ceva fizic (zgariere, rupere, turtire, etc).