Utilizatorii cu email-ul neconfirmat nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi şi nu mai mult de 10 în total. Pentru a retrimite email-ul de confirmare click aici
Utilizatorul care a pus această întrebare te ignoră. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorul care a pus această întrebare este în lista ta de utilizatori ignoraţi. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorii avertizaţi nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi.
C# este o java veche, nu are nici o legătură cu c++, nu văd de ce ți-ai pierde timpul sa înveți ceva atit de vechi și care din căte am observat nu are nici măcar legătură cu java asta nouă care e acuma. C# este un proiect susținut de Microsoft, doar așa de dragu de a susține ceva Adica nu văd la ce rost să pierzi timpul să inveți ceva ce nu are nici o relevanță. Învață c ++ dacă tot a dat peste tine cheful de a învăța un limbaj de programare! De exemplu c# este un limbaj vechi, tare afurisit, tare intortochiat și fără prea mult viitor!
C# nu este o java veche. C# este un limbaj de programare complet diferit de Java si inspirat din C++ si spre informatia da a fost lansat in 2000, cu i versiune stabila in 2002, deci cu 7 ani mai nou ca Java.
"java asta nouă care e acuma" mda nu stiu ce inseamna exprimarea asta in doi pari a ta, ce dracu e Java noua si Java veche pentru tine, numai tu stii
Da C# este sustinut de Mirosoft, si cum Windows detine monopolul in ceea ce priveste sistemele de operare, atunci C# va avea piata.
C#, spre informatia ta, face parte dintr un pachet mai complex.net care pune la dispozitie si limbaje pentru programare web dstul de interesante, precum si limbaje foarte utile pentru programarea desktop.
C# este unul dintre cele mai noi limbaje din industrie si a avut creste de 100% in ultimii 4 ani in ceea ce priveste procentul de utilizare. Nu stiu cum in aceste conditii poti afirma ca este un limbaj vechi si fara viitor.
Afurisit si intortocheat e pentru cei ce nu stiu programare serioasa si nu inteleg conceptele OOP.
Îti place să te contrazici sau iți place să intri in polemică aiurea cu lumea de pe TPU? Ce îți place să faci mai mult? Văd că pasiunea ta e să te contrazici singur! Eu scriu clar că c# este o java invechită, apoi scrii și tu cam același lucru! Pff, mare nătăru ești!
Unde ti se pare ca am scris eu ca C# e o java invechita? Ti am explicat clar care e treaba cu C# si ca e un limbaj de programare mult mai nou decat Java si cu perspective de viitor. Ori nu ai citit ce am scris eu, ori nu ai inteles nimic.
Nu imi place sa ma contrazic si nici sa intru in polemica, doar sa clarific lucrurile cand cineva aduce informatii gresite.
"Eu scriu clar că c# este o java invechită" parerea ta mi se pare absolut lisipa de orice fundament, iar modalitatea in care descrii un limbaj de programare arata totala ta lipsa de experienta sau cunostinte in ceea ce priveste programarea. Faptul ca tu stii ca C# e o java invechita nu inseamna ca stii si bine.
Eu ti am prezentat argumente concrete cu care mi am sustinut afirmatiile. Astepte aceleasi lucruri si de la tine, nu un simplu asa cred eu. Pana la proba contrarie si anume argumentele pe care le vei aduce e clar ca nu ai nicio tangenta cu programarea si pur si simplu te ai bagat in discutie aducand informatii false pentru cel ce a intrebat, lucrur suficient pentru mine sa intru intr-o polemica.
Astept argumentele, si imi voi cere si scuze daca ceea ce scrii va fi corect si iti va sustine ideea.
Băi băiatule, mergi și fă compuneri în altă parte! Citește aici să te lămurești ce este c#, ce te faci dacă va citi și Darius Crisan? Te faci de răs singur dacă va citi și Dariu Crisan! http://forum.softpedia.com/topic/559446-c-vs-c/
Haha, ai vazut undeva un citat dat de un semicunoscator si il adopti si tu. Astea nu sunt argumente, si bine ca imi dai sa citesc o discutie de acum 5 ani... Ai idee cum a evolutat programarea de atunci, probabil nici cea mai vaga idee pentru ca atat timp cat nu faci asta zi de zi nu ai cum sa stii.
Oricum omul a fost destul de clar, a cerut documentatie nu sfaturi daca sa invete sau nu C#, si chiar daca ar fi cerut sfaturi e clar ca nu esti persoana potrivita sa i le dea.
Toată lumea știe că C# este un proiect susținut de Microsoft, doar așa de figuri fente și manevre! Învață c++, dacă chiar vrei să inveți un limbaj! Plus că limbajul C# ruleaază doar pe anumite sisteme de operare etc De ce? Păi e simplu! Fiindca C# este o java învechită rău de tot, nici java nu pot spune că este! În fine, acuma nu trebuie să te supere adevărul, eu te ințeleg că ești într-o grava eroare, și pentru o amarătă de fundă ești in stare să induci lumea în eroare! Na, te ințeleg perfect! Nu te judec, doar te compătimesc!
Pai si eu ce am spus in raspunsul meu? am zis clar ca e sustinut de Microsoft, si nu nu merge doar pe anumite sisteme de operare, merge doar pe unul singur... oe Windows. Asta insa nu il face invechit, si repet, nu are cum sa fie invechit cand este printre limbajele noi aparute si cu o rata de crestere foarte mare in ultimii 3-4 ani. Este un limbaj care ofera un avantaj enorm, si anumi viteza de implementare, deci micile firme in special apeleaza insistent la el. Fa o comparatie intre c++ cu QT si C# si vei vedea cat timp salveaza C#, chiar daca nu ofera aceeasi calitate si portabilitate. Dar stai nu cred ca ai nicio baza in programare sa faci comparatia de care ti am zis... asa ca crede-ma pe cuvant.
Si nu o mai denumi o java invechita, Java este un limbaj total diferit si nu are niciun rost acesta comparatie. Tu esti persoana care induce in eroare, sunt absolut sigur ca nu ai nicio experienta in programare incat sa fii in situatia de a da sfaturi.
Iar faci compuneri? Păti tu vad că te contrazici cu toată lumea, deci ce rost are să-ți explic, că tu oricum nu te vei schimba. Dar mă bucur că deja incep să te dau pe brazdă! Încetu cu încetu te fac să recunoști că C# e ceva vechi, care e folisit doar așa de doi trei! O altă mare tămpenie pe care o faci este că tu compari C++ cu C#, prietene deci tu sigur ești total afon în programare, deci dacă tu poți să compari C# cu C++, e gravă situația la tine in ogradă! Plus că răspusul tău e copiat cuvănt cu cuvănt de pe un site, mă refer la răspunsul la care ai luat tu celebra fundă!
Ni nu stiu de ce ma mai chinui. Esti la fel ca sutele de oameni de pe site ul asta, nu ar argumente pentru ce afirma si in ruptul capului nu recunosc cand spui lucruri gresite.
Da compar C++ cu C# cum altfel vezi avantajele si dezavantajele unui limbaj de programare daca nu comparandul cu altele.
Nu am recunoscut nicaieri ca e un limbaj vechi... din contra la fiecare raspuns sustin ca e unul dintre cele mai noi aparute.
Raspunsul la care am luat funda, e doar un link catre documentatia oficiala, lucru pe care initiatorul l a cerut, ce altceva vroiai sa ii dau? Si nu imi spune mie ca eu copii raspunsurile cand tu vii cu exprimarea aia cu "java veche" luata de pe un forum.
Oricum, sunt sigur ca nu ai nici cea mai vaga experienta in programare ceea ce explica atitudinea ta si felul in care vezi lucrurile.
Eu imi cer scuze fara de tine si recunosc ca am vorbit prostii in momentul in care iti argumentezi raspunsurile. (fara topicuri vechi de 5 ani)
Tu ești ăla care ma abordat cu mesaj! Tu ești ăla care ai vrut să mă corectezi! Pe mine m-a enervat faptul că tu pentru o amărătă de fundă ai dorit să induci omul în eroare dăndui un răspuns pozitiv vis a vis de C#, crezănd că prin felul acesta vei lua amărăta de fundă! Și cel mai tare mă intrigă faptul că răspunsul tau a fost copiat literă cu literă de pe alte site-uri! Baremi dacă aveai și tu bunul simț să dai un răspuns din capul tău, din experiența ta de mare programator, așa cum vrei să lasi impresia că ești! Dar iti zic, iți repet, tot ce faci acum e să îmi confirmi mie că am dreptate!
Da link de unde am copiat... hai da link, ca tu ti ai dat singura link catre forumul de unde iti copii raspunsurile. Eu ti am povestit din experienta mea in programare, care este de mai bine de 8 ani... si a colegilor mei care chiar lucreaza zilnic in C#, asa ca toate afirmatiile tale sunt nefondate si te incapataneti sa sustii ceva pe care nu il poti argumenta
Ma bucur ca nu ma mai bati la cap. Oricum nu ai facut altceva decat sa te invarti in jurul unui singur raaspuns alt tau, sa sustii ceva fara argumente, sa copiii de pe un forum vechi de 5 ani fara sa stii despre ce vorbesti, fara sa ai vreo experienta.
Văd că ție iți cam place să mă plagiezi! Dacă zic de tine că ai copiat răspunsuri după alte site-uri, începi să-mi zici și mie același lucru! Prefer să mă iau după ce zic 20 de oameni, cred că știi ce e aia o statistică! Nenea progrmatoru lu pește! În fine, tu ești ăla care zici că C# rulează doar pe un anumit tip de sistem de operare, deci, cu alte cuvinte iar te contrazici singur!
Citește aici dacă vrei să vezi ce este c#, și te vei lămuri! Nu mai da funde aiurea la din ăstia care fac compuneri! Intră pe acest site și citește și te vei lămuri singur! http://forum.softpedia.com/topic/559446-c-vs-c/
Doreşti să urmăreşti această întrebare? Vei primi răspunsurile pe email.
Adaugă întrebarea la favorite
Doreşti să adaugi această întrebare la favorite?
Ce notă dai întrebării?
Înainte de a posta răspunsul, te rugăm să te asiguri că acesta nu încalcă regulamentul.
Nu ai introdus un răspuns!
Nu ai scris un răspuns pentru această întrebare, aşa că nu avem conţinut pe care să-l publicăm
Răspunsul este publicat...
Te rugăm să aştepţi ca răspunsul tău să fie trimis spre publicare.
Atenţie!
Succes!
Atenţie!
În răspunsul pe care vrei să îl postezi au fost găsite greşeli de scriere. Ele au fost corectate automat şi le poţi vedea marcate mai jos
Atenţie!
Eşti pe cale să postezi un mesaj care poate încuraja pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe internet. Legea nr. 8 din 1996, privind dreptul de autor şi drepturile conexe, a fost modificată semnificativ prin Legea nr. 285 din 2004, prin OUG nr. 123 din 2005, precum şi prin Legea nr. 329 din 2006, iar tu ai putea să te afli în situaţia de a le încălca acum.
În ipoteza unei acţiuni pe cale legală, TPU.ro este obligat să furnizeze IP-ul tău (3.21.167.230) şi restul datelor de identificare şi informaţiilor despre tine.
Atenţie!
Nu poţi posta acest răspuns pentru că linkul pe care l-ai inclus este suspicios, iar pe TPU pirateria nu este încurajată.
Te rugăm să nu faci referire la site-uri aflate în ilegalitate şi să nu postezi linkuri spre materiale postate pe internet fără respectarea drepturilor de autor (programe, jocuri, filme sau muzică piratată)
Nu poţi posta aceast răspuns la întrebarea aleasă!
Răspunsurile ce conţin cuvinte de genul pot fi postate doar la întrebări din categoria Dragoste şi Sex
Raportează răspunsul
Trebuie să fii logat ca să votezi
Pentru a evalua un răspuns trebuie să ai cont pe TPU.ro