Pe site ul oficial bineinteles
http://msdn.microsoft.com/en-us/library/618ayhy6(v=vs.71).aspx
Nu da sfaturi daca habar nu ai ce spui.
C# nu este o java veche. C# este un limbaj de programare complet diferit de Java si inspirat din C++ si spre informatia da a fost lansat in 2000, cu i versiune stabila in 2002, deci cu 7 ani mai nou ca Java.
"java asta nouă care e acuma" mda nu stiu ce inseamna exprimarea asta in doi pari a ta, ce dracu e Java noua si Java veche pentru tine, numai tu stii
Da C# este sustinut de Mirosoft, si cum Windows detine monopolul in ceea ce priveste sistemele de operare, atunci C# va avea piata.
C#, spre informatia ta, face parte dintr un pachet mai complex.net care pune la dispozitie si limbaje pentru programare web dstul de interesante, precum si limbaje foarte utile pentru programarea desktop.
C# este unul dintre cele mai noi limbaje din industrie si a avut creste de 100% in ultimii 4 ani in ceea ce priveste procentul de utilizare. Nu stiu cum in aceste conditii poti afirma ca este un limbaj vechi si fara viitor.
Afurisit si intortocheat e pentru cei ce nu stiu programare serioasa si nu inteleg conceptele OOP.
Unde ti se pare ca am scris eu ca C# e o java invechita? Ti am explicat clar care e treaba cu C# si ca e un limbaj de programare mult mai nou decat Java si cu perspective de viitor. Ori nu ai citit ce am scris eu, ori nu ai inteles nimic.
Nu imi place sa ma contrazic si nici sa intru in polemica, doar sa clarific lucrurile cand cineva aduce informatii gresite.
"Eu scriu clar că c# este o java invechită" parerea ta mi se pare absolut lisipa de orice fundament, iar modalitatea in care descrii un limbaj de programare arata totala ta lipsa de experienta sau cunostinte in ceea ce priveste programarea. Faptul ca tu stii ca C# e o java invechita nu inseamna ca stii si bine.
Eu ti am prezentat argumente concrete cu care mi am sustinut afirmatiile. Astepte aceleasi lucruri si de la tine, nu un simplu asa cred eu. Pana la proba contrarie si anume argumentele pe care le vei aduce e clar ca nu ai nicio tangenta cu programarea si pur si simplu te ai bagat in discutie aducand informatii false pentru cel ce a intrebat, lucrur suficient pentru mine sa intru intr-o polemica.
Astept argumentele, si imi voi cere si scuze daca ceea ce scrii va fi corect si iti va sustine ideea.
Haha, ai vazut undeva un citat dat de un semicunoscator si il adopti si tu. Astea nu sunt argumente, si bine ca imi dai sa citesc o discutie de acum 5 ani... Ai idee cum a evolutat programarea de atunci, probabil nici cea mai vaga idee pentru ca atat timp cat nu faci asta zi de zi nu ai cum sa stii.
Oricum omul a fost destul de clar, a cerut documentatie nu sfaturi daca sa invete sau nu C#, si chiar daca ar fi cerut sfaturi e clar ca nu esti persoana potrivita sa i le dea.
Pai si eu ce am spus in raspunsul meu? am zis clar ca e sustinut de Microsoft, si nu nu merge doar pe anumite sisteme de operare, merge doar pe unul singur... oe Windows. Asta insa nu il face invechit, si repet, nu are cum sa fie invechit cand este printre limbajele noi aparute si cu o rata de crestere foarte mare in ultimii 3-4 ani. Este un limbaj care ofera un avantaj enorm, si anumi viteza de implementare, deci micile firme in special apeleaza insistent la el. Fa o comparatie intre c++ cu QT si C# si vei vedea cat timp salveaza C#, chiar daca nu ofera aceeasi calitate si portabilitate. Dar stai nu cred ca ai nicio baza in programare sa faci comparatia de care ti am zis... asa ca crede-ma pe cuvant.
Si nu o mai denumi o java invechita, Java este un limbaj total diferit si nu are niciun rost acesta comparatie. Tu esti persoana care induce in eroare, sunt absolut sigur ca nu ai nicio experienta in programare incat sa fii in situatia de a da sfaturi.
Ni nu stiu de ce ma mai chinui. Esti la fel ca sutele de oameni de pe site ul asta, nu ar argumente pentru ce afirma si in ruptul capului nu recunosc cand spui lucruri gresite.
Da compar C++ cu C# cum altfel vezi avantajele si dezavantajele unui limbaj de programare daca nu comparandul cu altele.
Nu am recunoscut nicaieri ca e un limbaj vechi... din contra la fiecare raspuns sustin ca e unul dintre cele mai noi aparute.
Raspunsul la care am luat funda, e doar un link catre documentatia oficiala, lucru pe care initiatorul l a cerut, ce altceva vroiai sa ii dau? Si nu imi spune mie ca eu copii raspunsurile cand tu vii cu exprimarea aia cu "java veche" luata de pe un forum.
Oricum, sunt sigur ca nu ai nici cea mai vaga experienta in programare ceea ce explica atitudinea ta si felul in care vezi lucrurile.
Eu imi cer scuze fara de tine si recunosc ca am vorbit prostii in momentul in care iti argumentezi raspunsurile. (fara topicuri vechi de 5 ani)
Da link de unde am copiat... hai da link, ca tu ti ai dat singura link catre forumul de unde iti copii raspunsurile. Eu ti am povestit din experienta mea in programare, care este de mai bine de 8 ani... si a colegilor mei care chiar lucreaza zilnic in C#, asa ca toate afirmatiile tale sunt nefondate si te incapataneti sa sustii ceva pe care nu il poti argumenta
Ma bucur ca nu ma mai bati la cap. Oricum nu ai facut altceva decat sa te invarti in jurul unui singur raaspuns alt tau, sa sustii ceva fara argumente, sa copiii de pe un forum vechi de 5 ani fara sa stii despre ce vorbesti, fara sa ai vreo experienta.
ed23tm întreabă: