anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună! Vă rog să-mi explicați cum aș putea să creez un site cu funcția de logare dar eu ca owner să pot avea acces la numele de utilizator și parola pentru fiecare cont? Știu că pare a hack dar nu are nici o legătură. happy

Răspuns Câştigător
| PainTech a răspuns:

Se face ca orice sistem de logare, dar fara hashing/salting-ul parolei.

Sunt zeci de tutoriale cu sisteme de înregistrare/autentificare pe internet in PHP.

10 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Trebuie sa stii sa lucrezi in.php si sa creezi baze de date, eu asa imi aduc aminte.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Ca orice sistem de logare doar ca nu criptezi parolele...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mai, ca sa le accesezi diverse de pe contul facut de ei pe site-ul tau nu trebuie sa te loghezi pe contul lor... cat timp toate fisierele(sau contentul) puse de ei la tine pe site, (ca sa fie legal mentionezi si in privacy policy si tos), nu vor fi criptate. Gen GDPR te obliga sa-i lasi sa-si descarce datele, nu le tii criptate, le faci profilul de la inceput, si il vizualizezi pur si simplu...

| Zuzu1991 a răspuns:

De ce nu te pupi tu in bot cu prostii de la rotld?!?
care au facut la fel (nu au criptat parolele) si apoi cineva i-a spart si a luat toate parolele in clar, chiar a fost penibil, hacker-ul s-a dat mare ca uite ce poate el si a pus google.ro sa pointeze catre un site p0rn0

daca esti firma serioasa, criptezi parolele... PUNCT

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru PainTech):

Mersi.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Simpatic):

Mulțumesc mult.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Am înțeles.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Zuzu1991):

Nu sunt firmă. am un site pentru un joc creat de mine. și vreau să am acces la parolele utilizatorilor. atât.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru suntserios):

Mersi mult.

| Simpatic a răspuns (pentru anonim_4396):

Npc