| Roxana690 a întrebat:

Vreau să îmi iau o tabletă pentru teme, filme etc. Nu am mulți bani la dispoziție, dar vreau să aibă o durată de viață acceptabilă. Am găsit 2 alternative. Una are o capacitate a acumulatorului de 4800 mAh și baterie Li-ion, iar cealaltă are 5100 mAh și baterie Polymer. Care dintre ele ar tine mai mult timp până să îi scadă performanța? Că am auzit chestii despre bateriile Polymer și cică nu țin la fel de mult ca Li-ion. Aș fi recunoscătoare pentru răspuns, dau fundă!

Răspuns Câştigător
| Cksihja a răspuns:

Aia polymer e mai sigură și se încarcă mai repede dar durata ei de funcționare e mai scurtă decât cea le Li-ion.
Acumulatorii de Li-ion sunt extremi de instabili și au șanse mari să explodeze, vorbesc din experiență.
În rest depinde de utilizare dacă iei cea de polymer asigură-te că nu stă niciodată descărcată și nu vei avea probleme.

7 răspunsuri:
| IonutPetre12 a răspuns:

Li ion stiu ca se folosesc acum, ca sunt mai bune

| ValentinGabi a răspuns:

Ia-o pe a doua cu 5100 mAh durează mai mult bateria

| Roxana690 explică (pentru ValentinGabi):

Știu că durează mai mult, dar eu vreau să știu care din ele are o funcționare pe termen lung, nu să mă pomenesc după un an că merge rău

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Orice ai alege te va tine la fel, sunt made in China, si depinde cum le folosesti. Dar ce a mai bună este aceea de 5100 m Ah

| Roxana690 explică (pentru Cksihja):

Mulțumesc mult! Chiar voiam să o aleg pe cea Polymer de la început, dar mai voiam o opinie.

| Roxana690 explică (pentru Sarcopt):

Asta e cea pe care am găsit-o❤️