Cum sa il resetezi? Poate vrei sa spui sa il formatezi. Explica mai bine. Si ce nu merge, cardul sau mp3?
Păi îmi dă o eroare când vreau să le şterg din calculator din fisierul cardului şi dacă îl formatez din telefon se formatează dar dacă bag din-nou cardul în usb când îl bag la loc în telefon iar apar toate.
Formateaza cardul de memorie dar ti se sterg toate videoclipurile si pozele dar si muzica ca stii eu am patit-o si nu am avut cum sa le recuperez
Ştiu dar eu nu le mai vreau asta e faza că dacă bag cardul iar în pc şi după în telefon din nou apar toate.
Le selectezi pe toate si incerci cu unlock. Dai click pe le si apoi click dreapta, unlocker si ai o casuta unde alegi delete. Si apoi delete. http://www.softpedia.com/get/System/System-Miscellaneous/Unlocker.shtml
Imi spui si mie daca a functionat. Mai sus ai site-ul de unde il downloadezi.
Ok, mulţumesc sper să meargă şi o să te anunţ dacă merge.
Pai in telefon la setari mai memorie externa sau interna exista acolo Formatea za memoria si introduci un cod de securitate de ex 0000 eu pe acesta l-am tastat dar depinde de telefon
A funcţionat să şterg, dar după 1 min au apărut din-nou. Oricum mulţumesc pentru răspuns. Funda este a ta! Nu cred că am ce să-i fac a încercat şi o colegă să-l facă dar nu a reuşit. Felicitări pentru implicarea ta! ♥
Multumesc. Si nu ai pentru ce. Si multumesc de funda.