anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna ziua!

Am ajuns sa am si eu o problema cu Quality-Host.Ro...

Deci, am dat 100ron, si buletinul unui prieten. Acesta s-a dus la banca si a trimis bani celor de la quality, ca voiam sa imi incarc contul. Dupa ce le-am dat lor chitanta, acestia au spus ca e tentativa frauda, si cica au depus cerere la ijp. Se poate intampla vreo ceva? App. am citit pe net pareri rele despre ei, dar nu am stiut ca sunt chiar asa.

Astept raspuns.

8 răspunsuri:
| K0sti a răspuns:

Ma nene, ia spune tu pe indelete ce legatura ai cu aia de la Quality, ce ati facut, ce vreti sa faceti, nu arunca trei vorbe in scarba si vreti raspunsuri!

| floryn1993 a răspuns:

Teapa tipic Romaneasca, de la Baieti scoala vieti. host, si sunt multi care fac din astea, spune-le ca mergi la DNA. pacat ca ai pierdut bani sad

| express11 a răspuns:

Te duci la politie si depui reclamatie, la care anexezi chitanta, cu adresa firmei.

| MirceaNegru a răspuns:

Salut, pai si chitanta este falsificata sau nu? ataseaza un link sa vedem si noi.

| MirceaNegru a răspuns (pentru express11):

Pai nu te-ai gasit ca el sa fi trimis o chitanta falsificata?

| express11 a răspuns (pentru MirceaNegru):

Tot ce se poate.inseamna ca-i fraier, deoarece controleaza contul si vad cine a depus banii si cand.

| MirceaNegru a răspuns:

Pai eu cred ca nimeni nu iti adauga bani inainte sa verifice daca banii au ajuns cu adevarat daca banii nu au ajuns inseamna ca ceva nu e bine, sa ne arate si noua chitanta sa vedem ce a trimis el si de ce ii zice ca e frauda.

| MirceaNegru a răspuns:

Plus de asta la banca nici nu te primeste cu buletinul altuia sa depui bani, din ce spune el aici deja nu prea bate cu realitatea.