| Alexluchi20 a întrebat:

Buna seara! Am citit pe mai multe siteURI ca calculatoarele vor fi inlocuite de o gama larga de dispozitive si gadget-uri.Iar întrebarea mea este, când calculatoarele vor fi înlocuite pe acele gadget-URI vei putea face gaming încât sa te joci cam cum te-ai juca in zilele de azi, jocuri precum gta, Forza Horizon și ce mai sunt? Vei putea?

16 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Probabil că da.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Acele gadgeturi vor viziona probabil dacă mai ai unt în frigider pe raftul de unt. Dacă nu mai ai, vor comanda pentru tine automat. Și de ce nu, la final vor pune și un joc, dacă ești jucăuș.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Iti dai seama ca si industria de jocuri se va orienta catre ce exista hardware pe piata.

| SuperCoolDude a răspuns:

Nu se vor înlocui calculatoarele prea curând.

Doar dacă apare calculatorul cuantic sau o altă versiune mult mai bună ori piese extraordinar de bune.

Se va consuma mereu digitalul pentru că e util.

Au făcut ăștia recent niște progrese interesante cu inteligența artificială. Poate doar AI să facă calculatoarele să dispară în viitor, deși nu cred.
Vor exista, cel mai probabil, în paralel. Depinde cum va alege omul să consume și ce obiceiuri va avea în viitor legat de mediul digital.

Poate adăugăm și Virtual Reality acolo, care să îți conecteze simțurile în joc/aplicații. Sau poate NeuraLink, dar hai că o duc departe laughing

Ca să îți răspund pe subiect întrebării tale: jocurile vor apărea mereu pe orice dispozitiv. Așa sunt oamenii. Au o pasiune de a se juca. De a descoperi. De a experimenta.

Vor fi jocuri și pe calculatorul cuantic. Și în Virtual Reality. Și jocurile vor evolua atât de mult încât vor deveni realiste.
Realiste precum jocul ăsta pe care îl jucăm acum numit "viață" happy

Nu îți face griji, jocurile vor există întotdeauna!

| Alexluchi20 explică (pentru SuperCoolDude):

Mersi de răspuns, dar eu ma îngrijorez De alta situație, ai anume ca eu nu prea as vrea sa dispară pc ul cum îl știm doi, și ma mai îngrijorez ca na dacă va fi calculatorul cuantic nu o sa pot sa ma mai joc cs go, gta etc

| SuperCoolDude a răspuns (pentru Alexluchi20):

laughing

Stai linistit, ca pana o sa apara dispozitivele astea avansate gen calculatorul cuantic, noi o sa imbatranim si o sa apucam sa jucam multe jocuri (cred ca si gta 20 daca e sa o luam asa) laughing

imi place spiritul tau haha, un adevarat gamer! laughing

Pai nu? Pai și cum o sa putem sa ne jucam gta pe alea, sau chiar dacă se lansează eu pot sa îmi cumpăr un pc ca in prezent?

Dahappy

| sierra1 a răspuns:

Ohoooo, o variantă ar fi să te joci in spatele pleoapelor.

| Alexluchi20 explică (pentru suntserios):

La ce te ai referit aici?

Răspuns utilizator avertizat
| Alexluchi20 explică (pentru Bubico2022):

Pai și in caz după ce vor fi înlocuite cu Cloud gaming, eu îmi mai pot achiziționa un pc de care vreau eu?

| SuperCoolDude a răspuns (pentru Alexluchi20):

Cum o sa consumam (ca obicei) lumea digitala asa vor fi si dispozitivele.

La un moment dat se va plictisi lumea de Iphone si va aparea un telefon si mai smecher (poate mult mai revolutionar).

Dar vor veni altii sa creeze aplicatii si jocuri si pe dispozitivele noi. O sa ajungem ca in filme in viitor, cand te gandesti ca o sa apara si hologramele, versiuni mai bune de Realitate virtuala si Inteligenta artificiala.

Nu stiu ce articol ai citit, dar te panichezi degeaba.

Jocuri vor fi, dispozitive vor fi, numai noi sa fim si sa jucam! big grinhee hee

| Alexluchi20 explică (pentru Bubico2022):

Auzi.Pe site ul de care an zis mai devreme, oamenii aia au spus ca cică conputerele vor fi înlocuite de alte Gadget URI pentru a ajuta ceva in domeniul it.Asta înseamnă ca doar in domeniul it se vor înlocui.Și dacă vrei sa te lămurești poți caută"calculatoarele dispar in 2045"