Nu playerele sau codecurile sunt vinovate, când face la fel in jocuri, (parca și de jocuri ai amintit.)
E chestie de driver, sau sunt defecte difuzoarele.
Ai încercat cu niște boxe, un sistem de sunet, etc?
Incearca totuși și driverul de la Asus.
In laptop
și ce format e?
și ce player ai?
Face la orice player la fel. Am incercat mai multe.
Am incercat cu o pereche de casti. La fel facea. Dar am luat si driver-ul de la Asus, unul de prin 2014 si nu mai face....doar ca se aude incet acum In fine. Ideea e ca era de la driver. Multumesc de ajutor! Nu stiu cat te intereseaza, dar o sa-ti dau medalia aia ca raspuns castigator.
Căutând soluții pentru sistemul fratelui meu, am citit pe net ca 2.80 merge bine pe placa lui de baza
Și chiar I a mers, mult mai bine decât 2.82 și 2.81, însă se aude puțin cam încet în 2 sateliți.
Eu zic sa mai încerci și cu 2.79.
Comic e ca sub windows 7 merge perfect cu orice driver, chiar și cu cablul optic.
Nu playerele sau codecurile sunt vinovate, când face la fel in jocuri, (parca și de jocuri ai amintit.)
E chestie de driver, sau sunt defecte difuzoarele.
Ai încercat cu niște boxe, un sistem de sunet, etc?
Incearca totuși și driverul de la Asus.
De când face asa?
De când l ai cumpărat, sau problema a apărut de curând, în urma unui update eventual?
Ce windows ai?
Ce chipset de sunet?
La ce te referi ca o ia mai tare?
Sliderul de master sau cel al aplicației de ascultat rămâne poziționat la 10% și se aude ca la 50-60%?
Durează puțin și revine la normal, sau rămâne asa?
Salut. Sa-ti raspund pe rand. Nu cred ca de la inceput face asa, nu tin minte. Dar in jur de vreo 2 ani cred. Am win 10 pro original. Chipset realtek high definition audio pe care l-am dezinstalat, reinstalat, actualizat. Exemplu. Volumul laptop-ului este la 20%. Pun pauza si in maxim 30 secunde cand dau play se aude ca la 50%, fara sa se miste sliderul. Ramane asa pana dau volumul 1% mai incet, apoi revine normal la 20% cum era. Bine, volumul se duce la 19%, dar era vorba de cat de tare se aude. Sper ca ai inteles.
Ai versiunea 2.82?
Incearca cu 2.81 sau chiar 2.80.
Ultima e plina de bug-uri, eu am revenit la 2.80 pentru un sistem Edifier ce sub windows 10 nu vrea sa redea 5.1 cu cablu optic și pace.
(Pe windows 7 merge perfect. Pe windows 10 cu cablu normal merge perfect. )
Nici 2.80 nu funcționează chiar lacrimă, dar cu ultima nu aveam sunet deloc.
Ce marca e laptopul?
Asus nu folosesc driverul original de Realtek, e modificat de ei, și e modificat inimaginabil de prost.
Incerc acum 2.80. Laptop-ul e Asus, dar nu folosesc de la ei driver-ul
La fel. Presupun ca si cu 2.81 tot asa....Alte idei? Daca nu, aia e...