Nu playerele sau codecurile sunt vinovate, când face la fel in jocuri, (parca și de jocuri ai amintit.)
E chestie de driver, sau sunt defecte difuzoarele.
Ai încercat cu niște boxe, un sistem de sunet, etc?
Incearca totuși și driverul de la Asus.
De când face asa?
De când l ai cumpărat, sau problema a apărut de curând, în urma unui update eventual?
Ce windows ai?
Ce chipset de sunet?
La ce te referi ca o ia mai tare?
Sliderul de master sau cel al aplicației de ascultat rămâne poziționat la 10% și se aude ca la 50-60%?
Durează puțin și revine la normal, sau rămâne asa?
Salut. Sa-ti raspund pe rand. Nu cred ca de la inceput face asa, nu tin minte. Dar in jur de vreo 2 ani cred. Am win 10 pro original. Chipset realtek high definition audio pe care l-am dezinstalat, reinstalat, actualizat. Exemplu. Volumul laptop-ului este la 20%. Pun pauza si in maxim 30 secunde cand dau play se aude ca la 50%, fara sa se miste sliderul. Ramane asa pana dau volumul 1% mai incet, apoi revine normal la 20% cum era. Bine, volumul se duce la 19%, dar era vorba de cat de tare se aude. Sper ca ai inteles.
Ai versiunea 2.82?
Incearca cu 2.81 sau chiar 2.80.
Ultima e plina de bug-uri, eu am revenit la 2.80 pentru un sistem Edifier ce sub windows 10 nu vrea sa redea 5.1 cu cablu optic și pace.
(Pe windows 7 merge perfect. Pe windows 10 cu cablu normal merge perfect. )
Nici 2.80 nu funcționează chiar lacrimă, dar cu ultima nu aveam sunet deloc.
Ce marca e laptopul?
Asus nu folosesc driverul original de Realtek, e modificat de ei, și e modificat inimaginabil de prost.
Incerc acum 2.80. Laptop-ul e Asus, dar nu folosesc de la ei driver-ul
La fel. Presupun ca si cu 2.81 tot asa....Alte idei? Daca nu, aia e...
Am incercat cu o pereche de casti. La fel facea. Dar am luat si driver-ul de la Asus, unul de prin 2014 si nu mai face....doar ca se aude incet acum In fine. Ideea e ca era de la driver. Multumesc de ajutor! Nu stiu cat te intereseaza, dar o sa-ti dau medalia aia ca raspuns castigator.
Căutând soluții pentru sistemul fratelui meu, am citit pe net ca 2.80 merge bine pe placa lui de baza
Și chiar I a mers, mult mai bine decât 2.82 și 2.81, însă se aude puțin cam încet în 2 sateliți.
Eu zic sa mai încerci și cu 2.79.
Comic e ca sub windows 7 merge perfect cu orice driver, chiar și cu cablul optic.