| AlexGTX11 a întrebat:

am si eu o intrebare legata de TP Link router pentru wifi in casa, si intrebarea mea este urmatoarea, daca va afecta cumva acet router viteza de net a calculatorului sau ceva de genul acesta.

5 răspunsuri:
| sltlp a răspuns:

1. Depinde de router, ca sunt atatea modele, mai vechi, mai noi, etc.
2. Depinde si de ce abonament ai la net.
3. Daca o sa stati 2 conectati, nomrmal ca fiecare o sa consume separat, deci viteza o sa scada daca sa zicem ambii descarci ceva(Se imparte).

| AlexGTX11 explică (pentru sltlp):

Acest router il iau pentru a avea acces de pe telefon la net direct din casa, ca sa nu mai ies in alte locuri sa stau pe wifi, deci tocmai de asta intreb daca in asa mod va consuma ceva din netul care e tras direct prin cablu nu modem sau chestii.

| smil3y2002 a răspuns:

Daca descarci un file mare pe telefon va diminua din viteza de pe calculator...dar nu mult. Daca stai doar pe Facebook etc nu se simte deloc.
Eu am 2 laptopuri si 2 telefoane conectate la modem si nu se cunoaste ..bafta

| sltlp a răspuns (pentru AlexGTX11):

Si sa spui si despre ce router este vorba, dar din ce ai spus tu acolo nu o sa ai probleme de limitare sau altele.

| AlexGTX11 explică (pentru sltlp):

Momentan nu am hotarat inca ce model iau, dar cum am spus si mai sus, doresc sa achizitionez acest dispozitiv care imi va permite sa prind reteaua wifi din casa, cum fac majoritatea, si aici mi-a venit si intrebarea ca daca odata ce acest dispozitiv este conectat daca ar influenta cumva la viteza sau consumul de viteza a inetului de pe calculator.