| NeymarJr11 a întrebat:

Am si eu o problema foarte serioasa cu PC meu.
De la un timp mi se blocheaza in jocuri, imaginea se face neagra, si nu pot face nimic doar sa il scot din priza, am lasat odata 30 minute blocat dar nu sa dezblocat. Jocuri care inainte imi mergeau bine : Warcraft 3 >--- ( Dota 1 ), Fifa 2007 - Cs etk.
Componentele PC : Intel(R) Celeron(R) CPU 2, 53Ghz, procesoru, 1, 99 GB of ram, si placa video de 128 incorporata numele ei e Intel(R) 82945G Express Chipet Family, asa scrie cand am dat in run dxdiag.

Ti-n sa precizez, am pus pasta recent pe procesor -am curatat de praf, si tot se blocheaza. Praf nu are ca l-am curatat. Dar e o placa cu numele FOXCONN nu stiu ce e si se incalzeste creca si pe ea trebuia sa pun pasta confused nu stiu, de asta va intreb.

Mai am probleme cu tastatura se blocheaza, cateodata revine cateodata trebuie sa dau rr la pc.

Sper sa ma puteti ajuta, va rog add neymar_elvis15@yahoo.com

Dau FUNDA, nu stiu cum se da, dar ma invatati si eu vi-o dau cu ce-a mai mare placerecrying. Help please; x ajutati-ma va rog sad

Răspuns Câştigător
| xBro a răspuns:

Salut, fa un update la placa video

Update placa video :

Click dreapta / screen resolution / advanced settings / adapter / properties / driver / update driver / search automatically for updated driver software / close. [ la sfarsit cand s-a facut update-ul si a reusit trebuie sa-ti apara un scris ceva gen The best software for your device is already installed ]

si incearca sa-ti faci toate updateurile :
start / all programs / windows update

Daca nici asa nu-ti merge schimbati placa video ca nu duce cerintele minime alea jocului respectiv

BAFTA!

4 răspunsuri:
| NeymarJr11 explică:

BlackBoy22 da-mi id tau bos sau baga-l pe al meu neymar_elvis15

| NeymarJr11 explică (pentru xBro):

Frate, da-mi id tau de mes plz, s-au baga-l pe al meu neymar_elvis15@yahoo.com plz

| NeymarJr11 explică:

BlackBoy22 da si mie id tau s-au baga-l pe neymar_elvis15@yahoo.com e al meu te rog