| Alqumo a întrebat:

Buna ziua! Am un telefon care a fost spart si nu ii merge touchscreen-ul cat si screen-ul asa ca m-am gandit ca ar fi bine sa imi recuperez datele de pe el cat si sa ma uit prin poze... etc. Am incercat sa ma conectez la el sa ma pot uita la poze, dar trebuie sa confirm de pe tel, am incercat cu connect dar la fel nu merge, am incercat cu ADB drivers dar nu a mers iar intr-un final am incercat cu Apowermirror dar tot nu a mers. Ce sa fac? Aveti aici niste poze cu erorile ( https://imgur.com/a/QaxuqOR ). Multumesc anticipat pentru acordarea atentiei!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce smartphone este? Sunt cateva care suporta mini hdmi si le poti conecta la un tv sau monitor cu un cablu/hub.

5 răspunsuri:
| aditimus a răspuns:

De ce nu mergi la un service?

| LPCTSTR a răspuns:

Afaik, trebuia sa ai activat usb debugging din developer tools ca, altfel trebuie sa dai permisiune dintr-un popup pe ecran. Cum ecranul nu functioneaza si nu ai cum sa accepti popupul, nu ai cum sa accesezi datele.

| Alqumo explică (pentru LPCTSTR):

Pai da stiu de chestia asta dar nu am cum sa activez USB debugging fara sa am acces la touchscreen sau asa. Exista vreo metoda?

| Alqumo explică (pentru aditimus):

Sincer sa iti zic nu merita sa schimb ecranul sau chestii de genul pentru ca fara reparatie ajunge peste 500 lei doar ecranul plus reparatia... totul din cauza ca este ecran amoled.

| LPCTSTR a răspuns (pentru Alqumo):

Pai, am spus deja, nu exista, nu una pe care sa stiu eu sa coste mai putin decat reparatia ecranului.