Intel core>Intel pentium
dedicata=mai performanta dar ridica sansele de incalzire
integrata=sanse mai mari sa nu se incalzeasca, dar e mult mai slaba. sshd-ul este o combinatie dintre hdd, si un ssd de capacitate extrem de mica(adesea inutil de mica)/
hdd
As dori achizitionarea unui laptop bun...vr sa precizez ca acuma 2 ani am facut o achitie nu tocmai fericita cu un Laptop HP Pavilion iar dupa doar 3 zile a inceput sa se incalzeasca suficient de tare ...acuma as dori sa-mi cumpar altul
Prefer ceva bun ...nu pentru jocuri ...doresc sa nu se mai incalzeasca sa fie ceva de ultima generatie
Nu exista asa ceva! Prin insasi constructia lor si airflow-ul deficitar pe care-l au! Toate se incalzesc, mai ales cele care au placi video dedicate!
Pai sa fie eu stiu procesorul bun ....sa nu fie placa video dedicata un brend bun
Asus, Lenovo, HP, IBM, restul exclus! Nu stiu ce zici tu de HP, dar sunt printre cele mai fiabile! In plus eu nu mi-as lua laptop nici daca mi-l dai degeaba! Sa nu le vad, niste mari porcarii. Desi nu ar trebui sa spuna asta, pentru ca vand asa ceva! Succes!
Si cam cat de scump sa fie. Sa stii ca aproape orice laptop se incalzeste, asa e constructia...
Singurul avantaj! Iar balanta inclina in defavoarea acestui minim avantaj!
As recomanda dar poti sa iti alegi si sigur. O sa se incaleazsca toate din bugetul asta.
Doar sa iei un ultrabook(au cpu ulv, si se incalzesc mai putin): http://bit.ly/WIybyq dar performanta nu e deloc uimitoare.
La ultrabook : care procesor e mai bun: Intel core sau Intel pentium? memoria video : dedicata sau integrata? hhd ssd sau ssh?
BiraSorina întreabă: