| ovidiugiosanu90 a întrebat:

Buna ziua cineva specializat in domeniul IT_ULUI?

Răspuns Câştigător
| sltlp a răspuns:

Intel core>Intel pentium
dedicata=mai performanta dar ridica sansele de incalzire
integrata=sanse mai mari sa nu se incalzeasca, dar e mult mai slaba. sshd-ul este o combinatie dintre hdd, si un ssd de capacitate extrem de mica(adesea inutil de mica)/
hdd

13 răspunsuri:
| ChrystianSandu a răspuns:

Care este întrebarea?

| sltlp a răspuns:

Nu mai bine puneai direct intrebarea?

| ovidiugiosanu90 explică:

As dori achizitionarea unui laptop bun...vr sa precizez ca acuma 2 ani am facut o achitie nu tocmai fericita cu un Laptop HP Pavilion iar dupa doar 3 zile a inceput sa se incalzeasca suficient de tare ...acuma as dori sa-mi cumpar altul

| ovidiugiosanu90 explică:

Prefer ceva bun ...nu pentru jocuri ...doresc sa nu se mai incalzeasca sa fie ceva de ultima generatie

| K0sti a răspuns (pentru ovidiugiosanu90):

Nu exista asa ceva! Prin insasi constructia lor si airflow-ul deficitar pe care-l au! Toate se incalzesc, mai ales cele care au placi video dedicate!

| ovidiugiosanu90 explică (pentru K0sti):

Pai sa fie eu stiu procesorul bun ....sa nu fie placa video dedicata un brend bun

Asus, Lenovo, HP, IBM, restul exclus! Nu stiu ce zici tu de HP, dar sunt printre cele mai fiabile! In plus eu nu mi-as lua laptop nici daca mi-l dai degeaba! Sa nu le vad, niste mari porcarii. Desi nu ar trebui sa spuna asta, pentru ca vand asa ceva! Succes!

| sltlp a răspuns (pentru ovidiugiosanu90):

Si cam cat de scump sa fie. Sa stii ca aproape orice laptop se incalzeste, asa e constructia...

| ovidiugiosanu90 explică (pentru sltlp):

Sa fie eu stiu 2500-3000 Ron

| ovidiugiosanu90 explică (pentru K0sti):

Dar vezi tu ca laptopul e portabil...

Singurul avantaj! Iar balanta inclina in defavoarea acestui minim avantaj!

| sltlp a răspuns (pentru ovidiugiosanu90):

As recomanda dar poti sa iti alegi si sigur. O sa se incaleazsca toate din bugetul asta.
Doar sa iei un ultrabook(au cpu ulv, si se incalzesc mai putin): http://bit.ly/WIybyq dar performanta nu e deloc uimitoare.

| ovidiugiosanu90 explică (pentru sltlp):

La ultrabook : care procesor e mai bun: Intel core sau Intel pentium? memoria video : dedicata sau integrata? hhd ssd sau ssh?