| Alqumo a întrebat:

Buna ziua! Eu am o tableta foarte veche (acum 5 ani) si vreau sa o refolosesc la chestii precum paint sau camera video. Problema e cand i-am dat un reset imi cere acum sa imi pun emailul ce l-am avut. Problema este ca google mi-a sters acel cont din motive de termeni si conditii incalcate asa ca nu prea mai am ce face. Tot incerc acele frp (Verify google email bypass) sau chestii de genu dar nu functioneaza! Va rog ajutati-ma! DAU COROANA!

Răspuns Câştigător
| drbromz a răspuns:

Salut! Functia de FRP are scopul de a se asigura ca dispozitivul nu a fost furat si resetat din partitia de recocery. Solutia pentru bypass la FRP este specifica versiunii de Android si variantei de producator (ex, TouchWiz are o alta metoda fata de un android stock). Daca pentru sistemul respectiv de operare nu exista un anumit bypass, nu prea ai sanse sa mai recuperezi tableta, decat cu tichet la support-ul google. Totusi, daca te descurci cu modificarea partitiilor de recovery si system, ar fi posibil sa instalezi un sistem de operare custom care, in cazul in care nu are gapps (aplicatiile specifice google precum play store, google framework etc), te poti conecta din setari cu un alt cont de google, modificand astfel contul vechi in FRP. Nu este garantat totusi. Eu am reusit dar pe modele destul de vechi (Xperia Z1, Galaxy Ace 4, S3 Mini...)

1 răspuns:
| Alqumo explică (pentru drbromz):

Buna, daca vrei sa imi dai niste date de contact poate reusesti sa ma ajuti deoarece chiar am nevoie de tableta aceea.