| leolord669 a întrebat:

Buna ziua, eu folosesc un internet la care am nevoie de sim card si am comandat un tp link archer ax23 ax1800 si din cate m-am uitat dansul pe spate nu are cum are vechiul meu modem loc pentru introducerea cartelei prin spate, asta înseamnă ca eu chiar nu am cum sa il folosesc?

Răspuns Câştigător
| mihai69 a răspuns:

Nu e nici 3G sau 4G, nici nu are port USB. Deci nu, nu îl poți folosi la ce ai tu nevoie, decât dacă nu-i pui un alt router 4G în față.

4 răspunsuri:
| leolord669 explică (pentru mihai69):

Cum adica sa il pun in față? Sa il pun pe cel vechi sa le conectez intre ele?

| mihai69 a răspuns (pentru leolord669):

Da. Portul Ethernet de la cel cu SIM îl legi cu portul WAN la cel nou.

| leolord669 explică (pentru mihai69):

Mulțumesc frumos pentru raspuns, ti.am dat funda, mai am doar o mica curiozitate, merita sa fac acest proces? In sensul ca asta chiar va schimba ceva? Ce diferenta este din a avea un router conectat la modem decât sa am doar modemul? Imi va ajuta viteza internetului si oferii beneficiile de wifi 6 pe care le are? Si ideea este ca modemul il folosesc pentru a imi putea functiona routerul sau ambele se ajuta intr.un anumit fel reciproc?

| mihai69 a răspuns (pentru leolord669):

Vei avea doar performanța pe care o poate oferi modemul GSM; router-ul o să poată să "dea" wifi6 doar pe rețeaua din casă (de exemplu, între un smart TV și un NAS (dispozitiv de stocare în rețea).