Nu, pentru ca inca nu se pot miscora suficient componentele. Un procesor si placa video de calculator de gaming mai au mult si bine pana intra într-un telefon.
Probabil se refereau la faptul că vor dispărea calculatoarele clasice și vor intra pe piață calculatoarele cuantice.
Ceea ce e foarte posibil.
Pai și chiar dacă apar calculatoarele cuantice, eu o sa îmi mai pot cumpara in pc pentri gaming
E vorba doar de schimbarea tehnologiei.
În principiu și calculatoarele cuantice vor funcționa ca și cele clasice. Doar că diferența de performanță va fi imensă.
Probabil vor rămâne pe piață și calculatoarele clasice.
Vei putea să-ți alegi clasic sau cuantic (dacă vei avea bani, că probabil nu vor fi ieftine)
Se referea doar la un anumit format de folosirea procesoarelor de calcul, anume ce se numeste Personal Computer (desktop, monitor, keyboard, mouse), categorie ce cuprinde pentru unii si laptopurile.
In esență, ei spun ca vor fi mai multe feluri de a acesa capacitatea de calcul. Acum deja avem smartphone-uri, tablete, smartwatch uri, ochelari vr, si tot asa.
Pt moment, formatul clasic este cel mai util pentru productivitate. Se propune o mutare catre VR, dar propunerea nu e suficient de fezabila.
Pana nu se gaseste o interfață alternativa de a acesa datele si puterea de calcul, ce spun cei de la Kaspersky e doar o fantezie. Poate deveni realitate, poate nu.
Da, și în anul 2045 o să-ți poți cumpăra un "pc normal".
Numai că ceea ce va fi considerat un "pc normal" în anul 2045 va fi mult diferit de ceea ce este considerat un "pc normal" în anul 2023. Pentru că ceea ce este considerat "normal" evoluează odată cu tehnologia.
Smartphone-ul pe care-l ai astăzi nu era deloc considerat "normal" în urmă cu 22 de ani. Era ceva complet SF.
Ai simțit vreodată nevoia în anul 2023 să-ți cumperi un telefon, un pc sau un televizor din 2000? Nu. Exact la fel nu vei simți nici în anul 2045 nevoia să-ți cumperi un "pc normal" din 2023.
Pai și când se vor lansa calculatoarele cuantice se vor scumpi și calculatoarele clasice?
Vor exista in alt format decat cel clasic gen desktop, ca e pe cpu quantic or ba, daca e accesibil ca pret pentru mase mergem inainte, putin probabil ca telefoanele sa fie urmatoarele desktop-uri, eu nu inteleg de ce sa te chiorasti la un ecran mic cand poti sta flex pe un monitor de minim 27", e alt nivel.
Viitor. isi dau ei cu presupusul, poate pana in 2045 luam in plin ceva asteroid haihui,
si dupa racire, ciupercile o sa-si re-intre in drepturi sa refaca tot.
https://www.youtube.com/watch?v=PENT_hnyO-o
Pai si cand se vor baga pc urile cuantice, pc urile astea normale le vei mai putea cumpara pentru gaming de exemplu?
Chiar daca azi un produs devine scos din productie, cel putin inca 25 ani o sa mai gasesti pe olx.HO, vechituri pentru nostalgici, chiar daca pe eMAG apare "Produsul nu mai face parte din oferta".
Sa joci Supaplex[Initial release date 1991] pe un ASUS TUF Gaming A17 din 2021.
https://www.asus.com/......-a17-2022/
Daca azi ai 20 ani in 2045 o sa ai 42 de ani si poate alte prioritati.
Adevarati oracoli ai greciei antice acesti experti rusi de la Kaspersky.
Si au dreptate de ce nu, dar cum au ajuns ei la concluzia anului 2045 nu stiu, in schimb este evident ca in viitor calculatoarele vor disparea facand loc la ceva mult mai evoluat.
Ce au spus ei e fix pix, e ca aia care tot spun ca va fi un cutremur mare candva, pai normal ca va fi candva, dar cand?
Pai eu ma refer dacă pot cumpara un pc in 2045 nou nu sh gen olx
AvalohAlyn întreabă: